„Gigabyte“ išleidžia „GeForce GTX 1080 Ti AORUS Waterforce XE (WB)“

Savaitgalio metu internete pasirodė pirmosios „Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti AORUS Waterforce Extreme Edition“ nuotraukos, o dabar pranešama, kad išleidžiama dar ir „Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti AORUS Waterforce WB Extreme Edition“. Vos užmetus akį į griozdiškus pavadinimus sunku suprasti, kad tai dvi skirtingos vaizdo plokštės. Viena su vandens bloku, o kita su viskas viename skysčio aušinimu. Panašu, kad jos debiutuos kartu.

Ši „Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti AORUS Waterforce Extreme Edition“ serija turi 12+2 maitinimo grandinę ir jai energiją reikia tiekti per dvi aštuonių kontaktų jungtis. Vaizdo išvestys yra sekančios: 2 x HDMI 2.0b ir 3 x DisplayPort 1.2.

Žiūrint į „Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti AORUS Waterforce WB Extreme Edition“ dažnius pastebime, kad jie vieni didesnių. Branduolys boost režime tiksi iki 1746 MHz, arba net 10.4 % didesniu dažniu nei gamyklinės GTX 1080 Ti.

„Gigbyte“ kol kas nepraneša kiek tiksliai kainuos šie nauji galiūnai, bet aišku, kad šios vaizdo plokštės tikrai bus nepigios.

10 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Permiegočiau su tokia, net vardo nepaklausęs 🙂

  2. koloniukas parašė:

    Nu štai pagaliau, reiks pasiimti pradžiai vieną 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.