„Gigabyte“ pristatė monitorių, kuris, iš tiesų, yra televizorius

„Gigabyte“ pristatė 55 colių įstrižainės žaidimų monitorių „S55U“, kuris, iš pirmo žvilgsnio, stebina savo dydžiu, prilygstančiu šiuo metu gaminamiems televizoriams. Iš tiesų, tai ir yra televizorius, tiesą atskleidžia krūva faktų, kurių „Gigabyte“ net ir nebandė slėpti. Vienintelis dalykas, ką jiems pavyko padaryti, tai iš televizoriaus išimti TV imtuvą.

Pirmiausia, išmanieji televizoriai veikia „Android“ aplinkoje, turi įrašytas „Youtube“, „Netflix“ ir krūvą kitų programėlių. Monitoriui tai visiškai nereikalinga, bet „Gigabyte“ nusprendė „Smart TV“ funkcijas pateikti kaip unikalų šio monitoriaus privalumą. Tai reiškia, kad į „Gigabyte S55U“ atkeliavo tokie įprasti televizorių atributai kaip nuotolinio valdymo pultelis, LAN interneto jungtis bei Wi-Fi prieiga.

Šiais laikais būtų sunku įsivaizduoti modernų žaidimų monitorių be „Display Port“ jungties, kuri televizoriuose paprastai nėra sutinkama. Jūs atspėjote teisingai – šiame monitoriuje jos nėra, vaizdas perduodamas tik „HDMI“ kabeliu. Yra ir daugiau smulkesnių detalių, neigiančių „Gigabyte“ teiginius, kad tai yra monitorius, tokių kaip standartiniuose televizoriuose sutinkami 20 W garsiakalbiai, ar tik jiems būdingas ryškumo lygis.

„Gigabyte S55U“ atkuria 4K raiškos vaizdą, kuris yra atnaujinamas 120 Hz dažniu. Iš tam tikrų detalių galime spėti, kad monitoriui sukurti buvo pasirinktas „Hisense“ televizorius. Naujojo „Gigabyte S55U“ kaina viršija 1000 eurų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.