„Gigabyte“ ruošia pora AMD B450 pagrindinių plokščių

Kol kas AMD B450 pagrindinių plokščių dar nėra parduotuvėse, bet artimiausiu metu tai jau pasikeis, nes AMD partneriai ruošia savo produkciją. „Gigabyte“ turės bent du B450 pagrindinių plokščių modelius. Dabar žinoma apie „B450 Aorus Pro“ ir „B450 Aorus M“.

„B450 Aorus Pro“ yra ATX pagrindinė plokštė. Visa maitinimo grandinė yra dengiama radiatoriaus, o tai tikrai gerai. Maitinimo grandinė 4+3 dizaino. Pagrindinė plokštė turi standartines jungtis, tad čia plėstis nėra reikalo. Matome, kad pagrindinė PCIe jungtis sustiprinta. Įdomu, kad gauname net du M.2 lizdus, abu jie su radiatoriais. Audio kodekas yra „Realtek ALC1220“, visa audio posistemė izoliuota.

„B450 Aorus M“ patiks ieškantiems kompaktiškos pagrindinės plokštės, nes ji yra mATX standarto. Matome, kad čia jau kiek pataupyta, nes tik dalis maitinimo grandinės yra aušinama radiatoriaus. Taip išeina, kad viena procesoriaus fazė, esanti viršuje, neturi papildomo aušinimo. Pati maitinimo grandinė yra 4+3 dizaino. Jungčių vardinti neverta, nes vėl yra daugmaž viskas, ko reikia. M.2 jungtis irgi turi radiatorių, bet čia ji tik viena.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.