Gigabyte pristato spalvingą 3D BIOS aplinką

Savo kokybiškomis pagrindinėmis plokštėmis žinoma kompanija Gigabyte seka daugelio kompanijų keliu pasiūlyti kuo galima gražesnes bei paprastesnes aplinkas ir tai kompanija daro su naujove BIOS aplinkoje, pridėdama visur taip matomą 3D priedėlį.

Taip, 3D BIOS, pasak Gigabyte, turėtų palengvinti paprastų vartotojų sąsają su BIOS, tačiau čia matomas ironiškas dalykas – naujovė startuos Gigabyte X79 pagrindinėse plokštėse, kurios, kaip žinia, bus skirtos technikos entuziastams ir spartintojams, kuriems naujovė nėra labai reikalinga.

Įprastame UEFI BIOS rėžime technikos entuziastai viską matys, kaip ir įpratę, ir galės valdyti klaviatūros pagalba. Tuo tarpu įjungę 3D BIOS rėžimą išvysime savo turimą pagrindinę plokštę. Pelės pagalba galėsime vesti žymeklį per komponentus ir keisti įvairius parametrus. Kaip tai daroma, galite pamatyti video įraše apačioje.

3D BIOS naujovė tikrai atrodo labai gražiai ir turėtų būti naudinga vartotojams, kurie nėra tiek daug pažengę, jog viską galėtų keisti įprastame BIOS rėžime. Visgi ši technologija visų pirmiausia turėtų būti įdiegta nedaug kainuojančiose pagrindinėse, nes entuziastams skirtose, Intel X79 lustu rinkiniu pagrįstose pagrindinėse 3D BIOS naujovė nėra tokia reikalinga. Bet tai juk tik pirmasis bandymas.

<

2 Komentarai

  1. Recon24 parašė:

    \"nėra tiek daug pažengę, jog viską galėtų keisti įprastame BIOS rėžime.\"

    Kam isvis lyst i bios\’a jei nesi pazenges?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.