Gigabyte ruošia 1GHz dažnio Radeon HD 5870 posistemį

Pasirodo, kad gerai žinomas pagrindinių ir vaizdo plokščių gamintojas Gigabyte artimiausiu metu turėtų praplėsti savo Super Overclock šeimos narių ratą su gana nemažai paspartintu AMD Radeon HD 5870 vaizdo posistemiu.

Gigabyte GV-R587SO-1GD pasižymi visiškai skirtinga montažine plokšte bei aušintuvų komplektu nei siūlo gamintojas AMD. Vaizdo plokštė yra tradiciškai mėlyna, nes šią spalvą mėgsta kompanija, taip pat naudoja dviejų vietų dvigubą lusto ir atminties blokų aušintuvą. Pastarąjį sudaro GPU pagrindas iš kurio išeina keturi variniai vamzdeliai, kurie perduoda karštį į aliumininį bloką, o šis yra aušinimas dviejų 90mm ventiliatorių.

Visgi, vaizdo posistemio vinimi tampa ne išskirtinė montažinė plokštė ir aušinimo sprendimas, nors ir pastarieji atrodo tikrai neblogai, tačiau net 1GHz dirbantis branduolys, kai įprastiniai gaminiai pasižymi vos 850MHz dažniu. Didėjo ir darbinės atminties dažnis – nuo efektyvaus 4.8GHz dažnio iki 5.2GHz efektyvaus dažnio.

ATI Eyefinity technologija čia liko išsaugota, o Gigabyte panaudojo tokias pat jungtis, kurios yra ir įprastiniame modelyje – dvi DVI-D ir po vieną DisplayPort bei HDMI. Kaip žinia, grafinis lustas taipogi palaiko DirectX 11 API, turi 256 bitų pločio GDDR5 atminties magistralę ir savo darbui naudoja 1GB darbinės atminties.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.