Gigabyte ruošia AMD platformos pagrindines plokštes su USB 3.0 ir SATA 6Gbps

Kompanija Gigabyte, gerai žinomas pagrindinių plokščių gamintojas, pranešė, jog ruošia pirmąją industrijoje pagrindinę plokštę su AM3 lizdu, kuri palaikys USB 3.0 sąsają bei SATA 6 Gbps jungtį. Gigabyte GA-790FXTA-UD5P bus skirta aukštos klasės segmentui ir pagrįsta AMD 790FX + SB750 lustų rinkiniais.

Tiesa, gamintojas pristatė ne tik aukštai klasei skirtą produktą. Be jau minėtos pagrindinės plokštės buvo pristatyti ir GA-790XTA-UD4 bei GA-770TA-UD3 gaminiai, kurie bus atitinkamai pagrįsti AMD 790X ir 770 lustų rinkiniais. Kartu su naujuoju I/O, Gigabyte sako, kad padidino bendrą galimą galią per USB sąsajas, kaip tai atliko ir Intel P55 pagrindinėse plokštėse, kurios taipogi pasižymi USB 3.0 sąsaja ir SATA 6Gbps jungtimi.

Visos trys pagrindinės plokštės turi AM3 lizdą, tad nieko keisto, jog yra pilnai suderintos su AMD Phenom II ir Athlon II serijos procesoriais, kurie palaiko dviejų kanalų DDR3 darbinę atmintinį. Gigabyte pažymi, kad visi gaminiai taip pat siūlo 8+2 CPU VRM galios fazės išdėstymą, kas leidžia visose minėtose pagrindinėse plokštėse naudoti 140W Phenom II procesorius. Įsigiję šias pagrindines, žinoma, turėsite pasirūpinti ir DDR3 darbine atmintimi.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.