Gigabyte siūlys Touch BIOS programinę įrangą

Visiems vartotojams, kuriems šių dienų BIOS yra kiek per sudėtingas ar sunkiai pasiekiamas įrankis, bet jie vis tiek nori redaguoti tam tikrus parametrus, Gigabyte pasiūlys Touch BIOS programinę įrangą, kuri bus valdoma tiesiog Windows aplinkoje.

Jos esmė – veikti kaip aplikacijai Windows aplinkoje. Gigabyte Touch BIOS vartotojo sąsaja yra labai paprasta, spalvinga ir nesukels problemų net ir pradedantiems kompiuterių naudotojams. Ją bus galima valdyti tiek pelės pagalba, tiek ir pirštu, jei jūsų ekranas palaiko pastarąją funkciją – komandas jūs galite atlikti tiesiog liesdami ekraną.

Po padarytų pakeitimų, jums tereikės perkrauti kompiuterį. Kaip pranešė Gigabyte, ši aplikacija bus prieinama visoms pagrindinėms plokštėms, kuriose darbuosis artėjantis Intel Z68 mikroschemų rinkinys. Nors tai tikrai nebus BIOS revoliucija, ką turėtų padaryti UEFI, tačiau mažiau pažengusiems vartotojams, sakykime, leis lengvai paspartinti sistemą ar pakeisti kitus svarbius parametrus.



5 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Po to pasipils komentarai: \"E, kodel man nebeuzsikrauna pc, juodas ekranas tiesiog?\"

    Ko jau ko, bet tokiu useriu geriau neprileist prie bios nustatymu is vis. O kas tikrai nori paspartint pc, tai zino kur bios atrast, o ne siaip pazaist su nustatymais.

  2. daniukas21 parašė:

    tokie dalykai nezinantiems tik bedos pridarys 😀 padare biosa valdoma pele dabar i win aplinka perkele 🙂 kiek paciam reikalyngas bios nustatymai tai boot priority ir turbinimas 🙂 manau dazniausiai visi lenda i bios parturbinit CPU 😀

  3. Crembo parašė:

    Man nelabai aišku kodėl iš vis vis dar naudojam BIOS. Jau kiek metų žada naują sistemą? Sako BIOS yra žiauriai pasenas dalykas, parašytas žiauriai pasenusia kalba, ir tai pagrindinis dalykas lėtinantis kompiuterio įsijungimo laiką.

  4. sSaRaSs parašė:

    as irgi dar kazka skaiciau, kad bios pakeis kazkas \"siuolaikiskesnio\" bet kaip skaiciau pirma karta pries pora metu, tai buvo ir paskutinis kartas 😀
    o ir siaip kad ir bus galima per win bios\’e nardyt, as tai vistiek eisiu normaliai tiesiai i bios… cia dar reikia nustatyt, pc rr daryt… kol win\’ai issijunks dar laiko praeina… o biose \"save settings & exit\" ir viskas 😀

  5. Bad_Zero parašė:

    Jauciu pasipils lengvo uzdarbio kompiuteriu taisykloms 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.