GNT Lietuva keičia savo vardą į ALSO Lietuva

Vienas iš didžiausių didmenininkų Lietuvoje, ankščiau GNT Lietuva besivadinusi kompanija, oficialiai pranešė, kad artimiausiu metu ketina pakeisti savo pavadinimą. Naujieji savininkai nusprendė ją pavadinti savo vardu – ALSO Lietuva.

Pasak kompanijos atstovų, viskas buvo vykdoma palaipsniui – 2006 metų rugsėjo pradžioje ALSO grupė įsigijo 50,1 procento GNT Lietuva akcijų. Maždaug po dviejų metų, 2008 metais ta pati ALSO grupė nupirko likusius 49,9 procentus akcijų ir tapo vienintele akcininke ir užsitikrino visišką kompanijos valdymo teisę.

Praėjusių metų pabaigoje nuspręsta, kad GNT Lietuva nebeegzistuos – kompanija bus pervadinta į savininko ALSO vardą. Pasak ALSO Lietuva vadovo Evaldo Rėkaus, ALSO grupė Europos rinkoje pernai užėmė ketvirtąją vietą tarp didmenininkų pagal pajamas. GNT Lietuva įjungimas į ALSO Grupe, kaip skelbia kompanija, padidins ne tik pajamas, tačiau ir išplės produktų asortimentą Lietuvoje bei pasiūlys geresnes kainas.

7 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Daugiausiai uzdirbo – nesisieja su – pigiausiai pardavinejo 😀 Bet faktas, kad daug pardave 🙂

  2. Crembo parašė:

    \"<…>tačiau ir išplės produktų asortimentą Lietuvoje<…>\" Čia svarbiausias dalykas, ir tikiuos, kad taip iš tikrųjų bus.

  3. nugat parašė:

    BMS\’o draugelis keičia vardą… 😉
    Juokdariai… 🙂

  4. BigMan parašė:

    nugat> priciom bms? Jei nusipirko ji kiti savininkai, tai naturalu, kad jiems gal ir nepatinka pavadinimas.. O gal jie plecia savo veikla ir lietuvoje, ne tik uzsienyje.. Zinok Netik lietuvoj yra rimi ar maxima, bet ir latvijoi..

  5. nugat parašė:

    BigMan,ne paslaptis kad kur dideli pinigai,ten ir didelės pagundos.
    GNT,BMS,ir t.t.visi turėjo bendrų interesų.Turiu galvoje,papildomus
    pinigėlius…
    Prie ko ta tavo Maxima,Rimi…?Jie daro savo verslą…

  6. BigMan parašė:

    Cia buvo mintis apie prakybos tinklu pletra..

  7. Ndx parašė:

    Na prie ko bms?! Rasot bele ka. Ji tiekia prekes visiems pardavejams. O acc (acme) liko ant galo vienintelis bms tiekejas. Tai kaiptik ji ir yra bms draugelis, tai kdl gnt tokia yra???

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.