„Google“ atskleidė pirmos dienos „Stadia“ žaidimų sąrašą

„Google“ atskleidė, kokius žaidimus bus galima žaisti naudojant „Stadia“ platformą. Pirmos dienos žaidimų sąrašas tikrai nėra didelis, siūloma tik 12 žaidimų. Šie žaidimai yra: „Assassin’s Creed: Odyssey“, „Destiny 2: The Collection“, GYLT, „Just Dance 2020“, KINE, „Mortal Kombat II“, „Red Dead Redemption 2“, „Samurai Showdown“, „Thumper“, „Tomb Raider: Definitive Edition“, „Rise of the Tomb Raider“ ir „Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition“.

Iki metų galo žadama pridėti dar 14 žaidimų. Tie žaidimai bus: „Attack on Titan 2: Final Battle“, „Borderlands 3“, „Darksiders Genesis“, „Dragon Ball Xenoverse 2“, „Farming Simulator 19“, „Final Fantasy XV“, „Football Manager 2020“, „Ghost Recon Breakpoint“, GRID (2019), „Metro Exodus“, „NBA 2K20“, „Rage 2“, „Trials Rising“ ir „Wolfenstein: Youngblood“.

Tai reiškia, kad iki metų galo su „Stadia“ bus galima žaisti 28 žaidimus. Paslauga startuos lapkričio 19 dieną. Kol kas veiks tik „Stadia Pro“ paslauga, už kurią reikės mokėti 10 USD per mėnesį. Už tai gausime galimybę žaidimus transliuoti 4K@60 fps. „Google“ vėliau pasiūlys ir nemokamą „Stadia“ paslaugą, tai įvyks kažkada 2020 metais. Su ja žaidimus bus galima transliuoti 1080p@60fps. Į „Google“ paslaugos kainą neįskaičiuoti žaidimai, juos vis tiek reikės pirkti.

Išleidimo metu „Stadia“ veiks 14-oje šalių: Belgijoje, Suomijoje, Kanadoje, Danijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Airijoje, Italijoje, Nyderlanduose, Norvegijoje, Ispanijoje, Švedijoje, Jungtinėje Karalystėje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Daugiau regionų bus prijungta 2020 metais.

https://youtu.be/Pwb6d2wK3Qw

10 Komentarai

  1. Algirdas parašė:

    Gal kas žinot ar planuoja paslaugą paleist Lietuvoje? Man kaip nereguliariam žaidėjui atrodo superinis variantas. Dažniausiai pažaidžiu kokį patinkantį pvz. Borderlands ir 3-4 mėnesius nieko nejungiu. Tai svetainėje prie TV manau idealus variantas, fps nežaidžiant, nereikės permokėt už dulkančią konsolę.

  2. Guja parašė:

    Kokia prasmė per tą „Stadia“žaisti tarkime „Ghost Recon Breakpoint“?Tam yra Ubisoft.Nebent..tiems kas neturi galingos geležies.Galutiniame variante kokia kaina gausis,sparta ir t.t.

  3. Mekis parašė:

    Nzn, man konsoles yra kazkoks nesusipratimas, o cia tai is viso. As is tu old school, susiperki gelezi, game’us ir zaidi kada nori ir kiek nori ir svarbiausia su minimaliu latency.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.