„Google Pixel 3“ serijos telefonai pakimba be jokios priežasties

Vis daugiau naudotojų praneša, kad jų „Google Pixel 3“ ir „Pixel 3 XL“ įrenginiai pakimba be įspėjimo, o problema vis labiau plinta. Kaip aiškėja, tai nėra visiškai nauja problema. Atrodo, kad telefonų pakibimas prasidėjo prieš kelis mėnesius, tačiau tik dabar apie tai pradedama daugiau kalbėti. Blogiausia yra tai, kad „Google“ vis dar neturi problemos sprendimo ir daugelio šių įrenginių garantija yra pasibaigusi.

„Reddit“ forume ir kituose socialiniuose kanaluose žmonės dalijasi savo istorijomis apie tai, kaip jų patikimi „Pixel 3s“ per naktį tampa visiškai neveikiantys. Įrenginiai pereina į Qualcomm Emergency Download režimą (EDL), kuris net neleidžia įdiegti naujo ROM ar patekti į bootloader.

Kai kurie mano, kad šias problemas sukėlė vienas iš saugos naujinimų, o kiti sako, kad pagrindinė priežastis yra aparatūros gedimas. Bet kokiu atveju, be oficialaus „Google“ pareiškimo, galime tik spėti, kas gadina šiuos telefonus.

2 Komentarai

  1. EgidijusL parašė:

    Xiaomi Redmi note 9 pro global/eu
    Pakibinėja, bet ne taip žiauriai kaip šis atvejis, bet xiaomi buvo numetę pranešimą „pripažįstame, klaida yra softe, bet kalti iš trečiosios šalies dėl savo SDK…“ Žodžiu, kalti kiti, bet ne jie. Update žadėjo, update dar nėra praėjus 4-ies mėnesiams… Tai ir įdomu, ar yra telefonų iki 300€ vertės, kurie turėtų gerą software palaikymą… (kai nereikia update laukti pusmetį ar dar ilgiau, o po klaidos pasirodymo sprendimus gauni bent iki mėnesio laikotarpyje)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.