„Google Pixel 4“ telefonai bus atskleisti spalio 15 d.

„Google“ žurnalistams išsiuntinėjo kvietimus į savo renginį spalio 15 dieną. Jame kompanija ruošiasi atskleisti savo „Pixel 4“ telefonus. Iš tiesų pakvietime neužsimenama apie „Pixel 4“ telefonus, bet visi puikiai žino, ko laukti. Renginys vyks Niujorke.

Iš ankstesnių gandų žinome, kad „Google“ ruošia du telefonus: „Pixel 4“ ir „Pixel 4 XL“. Manoma, kad „Pixel 4 XL“ turės 6.3 colių AMOLED 90 Hz ekraną, panašių specifikacijų ekraną gaus ir „Pixel 4“, tik įstrižainė bus 5.8″. Abu telefonai turės veido atpažinimo atrakinimą, po 6 GB RAM ir iki 128 GB talpyklą. „Pixel 4 XL“ gaus 3700 mAh, o „Pixel 4“ tenkinsis 2800 mAh baterija. Abu telefonai taip pat turės identiškas kameras. Pagrindinis jutiklis bus „Sony IMX363“, kurio specifikacijos 12 MP ir f/1.7.

https://youtu.be/KnRbXWojW7c

35 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Copy paste nuo Huawei kurie dar pernai pristatė 1:1 kameros dizaina o iš paskos apple o dar ir google …

    • xFiniti64 parašė:

      Nieko nesupranti, huavei idejo toki ale dizaina del dizaino, aplas idejo kitaip, ten visos kameros veikia vienu metu fotografuoja visos kameros iskarto, neatskirai isijungti viena ar kita, o visos. Modifikuoti gali po nufotografavimo. Del to ju implamentacijai, kad veiktu reikia tarp kameru vienodo atstumo, ta prasme netik vienodo tarpo tarp pirmos ir antros, o tarp visu, del tokios priezasties su trim lindzem gaunasi tas trikampis kameru isdestimo ir kadangi yra optiniai stabilizatoriai tai tos lindzes gaunasi agromnos. Va delko tiek aplas tiek googlas turejo prieiti prie tokio kompromiso, nes jie prigrudzia savo vaizdo procesoriu su savo softu kuriam reikalingas butent toks isdestimas. O huavei, samsung, xiomis ir kiti, ten tu ijungi arba ta kamera, arba ana, del tokios priezasties dzin kaip tu jas isrikiuosi.

  2. iTroubl3 parašė:

    Jokia čia naujiena, kad išmaniūjų gamintojai vieni nuo kitų viską kopijuoja 😉

  3. Povilas parašė:

    Nu realiai kazkokia tendencija yra, ir visi jos laikosi, isskyrus sony 😀 nes jei bandysi sukurt kazka kitonisko, arba visai nieko nedarysi, tai gali visai su pardavimais nesisekt. Tai dauguma gamintoju ir kopijuoja. Ir is esmes telefono juk negaminsi zvaigzdes formos 🙂

    • xFiniti64 parašė:

      Nelabai sutinku, cia gavosi taip kaip ir automobiliu gamintojams, dare dare ir visi link to pacio priejo, paprastai darinejasi duris, turbo, gdi ir tt. Tai ir cia taspac, tiek aplas tiek googlas yra softo ir gelezies kompanijos ir jie ziurejo i praktine puse su max softu, bure bure softa max ant kameros, reikejo tolygaus atstumo tarp kameru visu, ir isejo toks keturkampis, kadangi tiek iphonas tiek pixelis yra saugus priesingai nei huavejus ar samsungas kur tik ant odino pajungiu per usb ir viska nudumpint, nufleshint galiu. Ir patogumas, tai daejo iki tikro veido atpazinimo sitemos kuriem reik daug sensoriu. Taspac gavosi ir su valdimu, gestus aplas puikius padare, samsungas bure savo skina ant virsaus kiti suda male, o pas googla panasiai ir pasidare kaip pas apla, bet jie bande kitu keliu, bet rezultatas taspac 0 mygtuku. O kitonisku tu nieko nesukursi apart sudo, nes softo tam neturi, kaskoki suda ant virsaus parasyt gali bandyt, ivilkti ir frankenšteina sukonstruoti, kuris teoriškai arklys bet praktiškai neatsikelia. Kaip mano darbinem note, ekrno uzapvalinaimai pjauna rankas laikant, maigosi ekranas, ziuri jutuba tai netycia pauzinasi nes su ranka laikydamas maigai krastus, notifikeisinus is niekur iskleidi nes vel taspac uzlenktas ekranas, neveikentis s pen normaliai, nes visos programos pritaikytos liesti su dideliais pirstais, o ne su mikro lazdele ir tt.

      • Povilas parašė:

        O tai veido atpazinimas tamsoj ar prieblandoj normaliai apskritai veikia, kad cia ji kiekvienoje temoje taip hypini? gal as tik noriu paziuret kiek laiko telefone ir kokie notification ant always on display rodo, o man pyst telefona atrakina? ir kam rupi tas odin.. kiek procentu zmoniu apie ji zino ir kiek naudoja.

        • Stipena parašė:

          Nėra nieko blogiau kai naktį bandai pasižiūrėt kiek valandų, o tau atsirakina ekranas ir išdegina akis.
          Man patinka jo kliedesiai apie tikra veido atpažinimą. Telefonai ir taip sėkmingai su įprasta kamera geba atpažinti veidą, bet jam to negana, reikia papildomų niekam nereikalingų sensorių. Vdrug atrakins netyčia kas paėmęs jo ašPonas ir pamatys tai ko nereikia. Baisiai visiem įdomu kas kieno telefone darosi. 😀

          • paprastas_zmogus parašė:

            Veido atpažinimas su paprasta kamera yra niekam tikęs, nes tokią sistemą yra labai lengva apgauti. Ką jau kalbėt, kad tamsoje net neveikia… Samsung’as jau apsikvailinęs buvo, kai naujausią ir pačiausią jų veido atpažinimo sistemą apgavo tiesiog su… nuotrauka…

            • Stipena parašė:

              Na taip skirta paranoikams, kurie turi ką slėpt nuo savo antros pusės. O jei antra pusė bando atrakint su nuotrauka, vadinas reikia keist antra pusę.
              Kaip ir minėjau niekam nereikalingi sensoriai kurie tik pakelia kainą galutinio produkto.

              • paprastas_zmogus parašė:

                Na, taip pasakyti galėtų tik paauglys, kurio telefone nebūna jokios vertingos informacijos… Antros pusės čia išvis nelabai į temą.

                Jei produktas per brangus, gali tiesiog jo nepirkti. Tada nereikės verkti, kad nesąmonė.

                • G@m3r1s parašė:

                  Prie ko čia paaugliai … Nors ir turiu pora pinų išsisaugojes , bet jie užšifruoti pačio sugalvotu būdu , bet šeip nieko vertingo ten tikrai nėra. Ir man pilnai užtenka piršto antspaudo.

              • xFiniti64 parašė:

                12 metu mokesleiviui tai tikrai nera aktualu, taipogi ir gruschikams bei valytojom ir kasininkams. Telefone yra m. parasas ir gosign , su kuriuo visas sutartis sudarineju per valdzios vartus, cvp is, mercell. pasirasineju ir israsineju saskaitas fakturas, yra smart id, taip pogi ir uzsienio banku bei paypalo aplikacijos, ir viskas apsaugota face id, jaigu nebutu situ apsaugu, su mano telefonu drasiai galetu permesti imones akciju paketa betkuriam zmogui ir cia butu katastrofa. Dienos limitas yra 200 tukstanciu euru, per smart id tiek galetu pratratinti, bei uztektu i revoliuta nueiti ir pervesti per 10 tukstanciu euru. O jau nekalbu su m parasus kiek kreditavimo sutarciu ant imones galima padaryti, o jau nesneku apie TSP.

                • svabas parašė:

                  nesu verslininkas, ir nelabai domiuosi telefonais, bet ką tu čia norėjai pasakyt, kad mano paprastas Androidas su Smart id pirštu anspaudu ir pinais yra nesaugus ir nuo mano sąskaitos sukčiai gali nuiminėt pinigus ?

                • Stipena parašė:

                  Todėl protingi žmonės ir nenaudoja face id banko ir panašiem apps’am. Tam naudoja arba pirštų anspaudus arba pattern.
                  Šiaip kam reikės, pagaus, atspardys ir atrakins tą telefoną ir visas tas sąskaitas apšlifuos. Smulkios žuvelės tokiais dalykais neužsiiminės.

                • xFiniti64 parašė:

                  Androide aplikacijos failu sistemoje nera atskirtos viena nuo kitos, priesingai nei iOS. Jus galvojet su juokingu pirstu antspaudeliu apsisaugosi andoida treciu saliu ? Deje ne, paimi vogta telefona , prijungi prie pc per odian ir gali visa flash atminti nudampinti, ir ji nera sifruota visi logai prieinami, aplas kurio poziuris i privatuma yra viskas, jie fiziskai su nano relem atjunge jungties duomenu kontaktus, ir kol nera patvirtinimo is skriptinto face id chipo reles neaktivuojasi, su pc deja nieko nepadarysi nes fiziskai atjungtos data linijos. O ir pati atmintis skriptinta, net patis face id kontroleriai skriptinti ir ta telefona ant daliu nepanaudosi, delto vagiu jie netrauke nes dauguma zino, bei pilni skelbiai su iClaud uzristais ifonais, kurie yra nepanaudojami. O va androida iskyrus pixeli, jungi ant odian ir refleshini boot loaderi su os. Del to trecios salies iskyrus pixeli, androido telefonu gamintojai ir nededa kruvos sensoriu, o aplas prideda ale nereikalingu pilna sensoriu kurie moksleiviams yra neaktualus, bet moksleivis ir nepirks tokiu telefonu, nes taip ar taip net nepanaudos, del to, jam ir reiktu nustot pyzdelint apie nieka, o susikaupti ties mokslais, nes paskui teks su trim isvarzom griovi kasti. Ir bus pilnas forumas kaip Lietuvoje yra blogai.

                • svabas parašė:

                  nu nežinau, kažkaip negirdėjau, kad Apple marketingas labai girtųsi savo telefonų labai aukštu saugumu prieš androidus. Labiau pompastiškai akcentuodavo kažkokius pramoginius technologinius niekalus

                • Stipena parašė:

                  Ir kai kas atsitinka su ašPonas tada apple serviziukas pasako pirk nauja, o duomenims viso gero nes negali padaryt recovery ir parodo pirštu į duris. Kaip ir minėjau, pagauna vakare, gerai atkala ir naudojasi tavo veido paslaugom kol sėdi surištas.

                • svabas parašė:

                  na jis tikriausiai koks nors Finansų makleris, tikriausiai samdosi apsauga

                • Stipena parašė:

                  Tai turbūt ir su šarvuotu mersu važinėja. Aišku ir su palyda kaip prezidentas.

                • paprastas_zmogus parašė:

                  >> Svabas
                  Šiaip paskutinius kelis metus privatumas yra vienas iš pagrindinių Apple marketingo arkliukų.
                  https://amp.businessinsider.com/images/5c332580bd77300c2b16d362-750-563.jpg

                  >> Stipena
                  Iš tavo komentarų akivaizdu, kad tu absoliučiai nesigaudai kaip iPhone veikia.

                • svabas parašė:

                  >> paprastas žmogau, reklaminis stendas su užrašu tipo „it’s just works“ manes neįtikina, aš to nelaikau rimtu marketingu

                • paprastas_zmogus parašė:

                  >> Svabas
                  Niekam neįdomu ar tave įtikina tas stendas, ar neįtikina. Pats iš pradžių sakei: „negirdėjau, kad apple girtųsi saugumu“.
                  Įmečiau nuorodą su vienu iš daugelio pavyzdžių kur Apple savo marketinge kalba apie saugumą/privatumą kaip savo produktų privalumą/skiriamąjį bruožą. Ką tu apie šį stendą manai, visiškai nesvarbu, nes faktas lieka faktu: Apple kalba apie privatumą. Ir ne tik kalba, jie jau N metų į iOS ir MacOS diega funkcijas, kurios saugo vartotojų privatumą. Pvz jeigu aš leidžiu kažkokiai programai tikrinti/matyti mano lokaciją, iOS mane informuos jei ta programa tuo piktnaudžiauja ir per dažnai stebi mano lokaciją ir pan.

                • svabas parašė:

                  „what happens on your iPhone, stays on your iPhone“ kaip suprast? tai tavo iPhone privatus ir nuo Apple? gal jiems reikėjo parašyt taip
                  „we know what you did last summer, but don’t worry what happens on your iPhone, stays on your iPhone“

                • paprastas_zmogus parašė:

                  Pabandyk jiems parašyti. Neabejoju, kad Apple labai reikalinga tavo nuomonė kaip jie turėtų reklamas daryti…

                • svabas parašė:

                  paprastas žmogau, man neįdomu, kuo tu abejoji ar ne, aš tik norėjau atsikirst xFinity64,
                  aš suprantu, kad žmonės labai mėgsta amerikoniškus brendus,
                  jie visada prks Cocacolą, eis į McDonaldus, ir man tų brandų marketingas, kuris būna iš pasakų srities neužkliūna.
                  Bet kai toks burbuliukų, obuoliukų, gėlyčių ir širdučių marketingas taikomos IT technologijom, kai apeliuojama daugiau į jausmus,
                  man kaip studijavusiam inžineriją nepatinka

                • paprastas_zmogus parašė:

                  O kas yra gėlyčių ir širdučių marketingas?
                  Beje visas marketingas apeliuoja į emocijas, jei ką.

                • svabas parašė:

                  nieko blogo kai žmogui teikia džiaugsmo naujas produktas iš jo mylimo brando,
                  bet kai puolama į ekstaze dėl naujo dizaino su tuo pačiu funkcionalumu,
                  tai man jau panašiau į religiją, gamintojai pradeda nesiekt technologinio progreso.

        • Teftilijus parašė:

          Veikia tamsoj/prieblandoj.
          FaceID gali padaryr, kad pamatęs veidą „atrakintų“ bet nenuveda į home screen. Lieka užrakinto telefono ekranas, parodomi notificationai ir laikas. O, kad „pilnai atrakint“ swipe padarai ir fsio. Niekas naktį neišdegina akių.

          • Stipena parašė:

            Tokiu atveju praranda savo funkciją jei dar turi swipint. Miegant toks kompromisas gerai, bet dieną užknistų swipint.
            OP 6 taipogi gali tamsoje atrakinti su veidu, bet taipogi reikia šokti į kompromisą nes sekundei įjungia baltą ekrano apšvietimą tai miegant netinka toks variantas. O paprastu režimu veikia ir prieblandoj nors standartinis wallpaperis ir tamsus.

            • paprastas_zmogus parašė:

              O bandei naktį…. miegot? 😀
              Blemba, sugalvojo problemą… Naktį matai telefonas atsirakins… Nu ir? Po to užsirakins. Kame problema?

              • xFiniti64 parašė:

                Su vaikais apie nieka galima gincitis iki nugriuvimo, varksiukas susitaupes kelis jevrus ipirko is skelbimu kas isejo ir paskui tikrina nakti gal kas imes kokia gera nvidia is maininimo rigo uz 2 eurus. Cia kaip girdejau darbininkus ,griovo kasejus, kurie gincinosi kas geriau ar porshas, ar audele rs7, o trecias pasakoja apie savo cipuota troike ir kaip su ja visus nupustu, kad uz troike 30 metu senumo cipuota nieko nera nebuvo ir nebus geriau. Cia toks pat lygis. Cia nera normaliu diskusiju, gali ateit pasipizdelinti nebent, o ne objektyviu nuomoniu pasiskaityti apie to ar ano naudojima ir patirimus. Cia koki suda sumasto ir raunasi, davai papizdelinam.

            • Teftilijus parašė:

              Čia buvo atsakymas į kažkurio veikėjo nuomonę, kuris pareiškė, kad veido atpažinimas neveikia tamsoje, o bet tačiau retai veliuosi į tokias „protingas“ diskusijas, nes…

              Kiekvieno reikalas, kam ko reikia, tas tą naudoją. Nesuprantu aš to „nemirštančio“ ginčo tarp skirtingų modelio „fanų“. Naudoji Samsung – gerai, naudoji Huawei – gerai, naudoji Apple – irgi gerai, kam lįsti į kito daržą ir dergtis?

              Smagu? Nemanau.
              Ką nori perki (pagal galimybes, specifikacijas ir pan.)

              P.S. Suprantu, kai būna argumentuota diskusija ir normali be emocijų, be ko nors išaukštinimo ir kito žeminimo…

              Betrūksta, kad pradėtų ginčytis ir matuotis, kieno ilgesnis, storesnis, kreivesnis….

              PEACE.

  4. newdiamond parašė:

    hmm jokiu timbirambu…ar kaip ten vadinas…
    Google nauja pixel isleido…
    Aj vietoj Google paimciau is obuolio francize – daugiau uzdirbtu 😀

  5. DziugoSuris parašė:

    pataupyt siektiek ir upgradint savaji google pixel 2xl i google pixel 4 ?? noris kazko mazesniu gabaritu 🙂 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.