„Google Pixel Fold“ telefonas atidedamas arba visai atšaukiamas

Remiantis DSCC (Skaitmeninės tiekimo grandinės konsultantų) ataskaita, „Google“ daugeliui tiekimo grandinės šaltinių patvirtino, kad „Pixel Fold“ buvo atidėtas ir nebus pateiktas rinkai. Kai kurie šaltiniai praneša apie visišką atšaukimą. Tad lieka neaišku, ar „Pixel Fold“ iš tikrųjų atšaukiamas, ar atidėtas neribotam laikui.

Sunku tiksliai pasakyti, ką „Google“ ketina daryti su „Pixel Fold“. „Google“ net nepripažino, kad ji kuria sulankstomą įrenginį. Galbūt „Google“ suprato, kad dabar netinkamas metas konkuruoti sulankstomų prekių erdvėje tuo metu, kai tiekimo grandinės vis dar jaučia suvaržymus. Tuo pačiu metu daugelio komponentų kaina per pastaruosius porą metų išaugo, todėl konkuruoti su „Samsung“ trečios kartos sulankstomu modeliu „Galaxy Z Fold 3“ tapo sudėtingesnis iššūkis.

Sulankstomas „Pixel“ įrenginys būtų turėjęs tą pačią dviejų kamerų sąranką kaip ir „Google Pixel 5“, įskaitant dvi 8 MP asmenukių kameras – kiekviena skirta vidiniam ir išoriniam ekranui. Tuo tarpu vidinis ekranas turėjo būti 7,6 colio LTPO OLED, pagamintas Samsung.

1 Komentaras

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.