Google: Android 3.0 bus paruošta gruodžio mėnesiui

Pasak DigiTimes, Google pranešė savo partneriams, kad Google Android 3.0 mobilioji operacinė sistema bus paruošta netrukus, o pirmieji planšetinių kompiuterių pavyzdžiai, kurie turės šią operacinę sistemą, pasirodys jau gruodžio mėnesį.

Tai reiškia, kad tokie gamintojai kaip Acer, MSI ar Asus savo planšetinius kompiuterius su naująja Android operacine sistema pristatys sausį vyksiančioje CES parodoje, o Samsung tikėtina pademonstruos Galaxy Tab su nauja operacine sistema.

Analitikai pastebi, kad gamintojai laukia naujosios operacinės sistemos versijos pasirodymo ir tik tada šoks į rinką, kurioje kol kas karaliauja Apple iPad. Į ją vieni iš pirmųjų įlindo Samsung, kurie pristatė Galaxy Tab planšetą, kuris šiuo metu naudoja Android 2.2 versiją.

Manoma, kad Android 3.0 pavyks labai išplėsti Google rinkos dalį planšetų rinkoje, kurioje kol kas gaminių su Android 2.2 operacine sistema nėra daug. Operacinės sistemos plėtojimas nesustos ir mes galbūt sulauksime dar vienos trečiosios kartos versijos, kaip kad 3.1 ar panašiai, tačiau 2011 metų antrajai pusei jau planuojama Android 4.0 versija, apie kurią jokios informacijos neturime.

4 Komentarai

  1. lightray parašė:

    3.0 bus atnaujinta vartotojo sasaja 😉

  2. SB parašė:

    lightray>Vis tiek nemanau, kad ją naudos HTC ar Motorola, tad tai, mano galva, mažiausiai reikšmės turintis atnaujinimas.

  3. Natter parašė:

    Aišku kad naudos ir Motorola ir HTC, Motorola jau ruošia gi tabletą, sakė išeis iš karto kai tik 3.0 pasirodys.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.