Google Android 3.0 sulauksime dar šiemet

Interneto gigantas Google ir toliau nepaliaujamai plėtoja savo operacinę Android sistemą, kuri skirta išmaniesiems telefonas. Rinkos analitikai prognozuoja, jog naujoji operacinės sistemos versija pasirodys dar šių metų rudenį.

Kalbama, kad Android 3.0 bus paruošta spalio mėnesiui, tuo tarpu pirmieji įrenginiai, kurie ją palaikys, pasirodys lapkričio mėnesį. Neatmetama galimybė, kad bus galima atnaujinti ir senesnius įrenginius, kurie bus įsigyti prieš lapkričio mėnesį, tačiau atitiks tam tikrus reikalavimus.

Google Android 3.0 veiks tik tuose telefonuose, kurie turės mažiausiai 512MB darbinę atmintį, 1GHz centrinį procesorių bei bent jau 3,5 colio ekraną. Kalbant apie naujoves, Google žada patobulintą vartotojo sąsają ir daugybe naujų funkcijų. Taipogi teigiama, kad įrenginiuose, kurie turės didesnį nei 4 colių ekraną, pavyzdžiui planeštuose, ekrano rezoliucija sieks net 1280×760 taško.

4 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Tai, kad dar net nera irenginiu su 2,2 versija, neskaitant google, o cia jau ę versija. Ar jie 2,2 laiko kaip nenusisekusia versija ir nori greiciau uzmirst ja.

  2. SB parašė:

    Fostil>Neteisingai supranti situaciją. Android 2.2 yra sistemos atnaujinimas. Dabar jį turi Nexus One, šią vasarą taip pat turės HTC Legend, Desire, Wildfire, Motorola Droid, kai kurie Samsung modeliai. T.y tie telefonai, kurie dabar yra su Android 2.1. Android 3.0 kas kita, tačiau net neabejoju, kad jei pasirodys keletas dar geresnių modelių rugsėjį-spalį, jie palaikys Android 3.0.

  3. NForce parašė:

    Keistai man atrodo tie minimalūs reikalavimai, nemanau kad tokie bus…Negi visi biudžetiniai telefonai bus su Snapdragon? O jei ne, tai bus krūva įrenginių su Froyo ir krūva su Gingerbread, prasidės API nesuderinamumai, programos arba negalės panaudoti Gingerbread galimybių, arba neveiks su Froyo ir senesniais. Čia viskas labiau gandų lygio, ir kaip suprantu iš vieno šaltinio

  4. djtorrent parašė:

    Tai reiskia i senesnius tel negalimes irasit 3,0 🙁

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.