Google Android 4.0 palaikys daugelį USB įrenginių

Po truputėlį artėja interneto giganto Google naujosios operacinės sistemos Android 4.0, dar žinomos kodiniu vadu Ice Cream Sandwich, pasirodymas ir mes sužinome vis daugiau informacijos apie šio Google kūrinio ypatybes.

Šį kartą nurodoma, kad Google Android 4.0 operacinė sistema bendraus su daugeliu USB sąsaja veikiančių periferinių įrenginių. Tai reiškia, jog prie išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių su USB išvestimi galėsime prijungti pultelius, USB atmintines, klaviatūras ir taip toliau.

Google savo tinklaraštyje taipogi užsiminė apie tai, kad daugelis išmaniųjų telefonų, kurie šiuo metu palaiko Android 2.3 Gingerbread operacinę sistemą, teoriškai galės palaikyti ir Android 4.0. Kaip teigia interneto gigantas, viskas priklauso nuo telefonus gaminančių kompanijų.

Mes tuo tarpu galime priminti, kad Google Android 4.0 operacinės sistemos startas numatytas lapkričio pradžiai. Pirmasis įrenginys su naująja mobiliąja operacine sistema bus Google Galaxy Nexus išmanusis telefonas, o planšetinis kompiuteris – galbūt Asus Transformer Prime.

4 Komentarai

  1. Domast parašė:

    Jo is LG nesulaukiu oficialaus atnaujinimo i 2.3, o cia apie ISC tik bus pasvajoti galima…

  2. Jordan parašė:

    Oficialaus nasulauki, bet uztat neoficialiu pilna 🙂 Net mano geldoj ( HTC Wildfire ) sukas 2.3.5 CM7 ir vargo nematau. Jei Kalbi apie LG optimus 2x tai jam irgi yra CM7 romas, turejau pats toki kol telefo nepameciau pub\’e 😀

  3. Domast parašė:

    taip, kalbu apie LG optimus 2x. naudoju keleta mokamu programu (kuriu nera kaip gauti nemokamai 🙂 ), tad keisdamas romus is 2.2 i 2.3, poto i 4.0 tikrai nepripirksiu tu programu 🙂

  4. ironvolf parašė:

    Gi prisijungsi per tą patį google acountą persirašęs ROM ir galėsi tas pačias mokamas programas vėl naudot, pirkt iš naujo jų nereiks.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.