Google Android 4.0 veikiausiai pasirodys tik lapkritį

Nepaisant to fakto, kad interneto platybėse sklandė gandai, jog Google kartu su Samsung ketina pristatyti naujos kartos Google Android 4.0 operacinę sistemą ir ja varomą išmanųjį telefoną Galaxy Nexus jau spalio 11 dieną, taip nutikti neturėtų.

Interneto gigantas Google visai neseniai pažymėjo, jog spalio 11 dieną nieko nesiruošia pristatyti, o Samsung kol kas nei žodeliu neužsiminė apie Galaxy Nexus išmanaus telefono pasirodymą ar tokio įrenginio egzistavimą.

Kad ir kaip ten bebūtų, veikiausiai Google naujos kartos Android 4.0 operacinę sistemą, dar žinoma Ice Cream Sandwich kodiniu vardu, pristatys lapkričio pradžioje, kaip ir sekantį savo išmanųjį telefoną, kuris bus pirmasis rinkoje su naujos kartos operacine sistema.

1 Komentaras

  1. Crembo parašė:

    SB, nenoriu įžeisti, bet iš kur šitą naujieną ištraukei? Visų pirma Samsungas viešai paskelbė apie renginį kuris turėjo vykti spalio 11: http://www.engadget.com/2011/09/26/samsung-announces-latest-unpacked-event-set-to-kick-off-at-ctia/ , tačiau, dėl Job\’so mirties, jie nusprendė, jog atidės renginį: http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-and-google-postpone-ice-cream-sandwich-and-galaxy-nexus/ . Taip pat, kaip matote linkuose, jau yra kažkokio aparato nuotrauka, o nuotrauka – oficiali Samsungo. Ir paskutinis dalykas, jau yra video su pačiu telefonu: http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-galaxy-nexus-spotted-in-the-wild-video/ neaišku, ar čia tikrai tas telefonas, nes čia yra leaked, tačiau labai panašu, kad tai būtų tiesa.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.