Google „juodasis sąrašas“ vis didėja

Interneto gigantas Google ir toliau kovoja su nelegalų turinį platinančiomis svetainėmis. Į kompanijos taip vadinamą „juodąjį sąrašą“ patenka daugelis torrent failus platinančių portalų, kaip kad isoHunt ir ThePirateBay, bei daugelis kitų.

Google pažymi, kad filtruoti nelegalius failus platinančias svetainės pradėjo dar šių metų pradžioje. Šiuo metu tokie raktiniai žodžiai, kaip BitTorrent, RapidShare ir minėtieji nebus sufleruojami ar automatiškai užbaigti, teigiama Google pranešime spaudai.

Į Google „juodąjį sąrašą“ kartais patenka ir tinklapiai, kuriuose platinamas ir visiškai legalus turinys, tačiau čia dėtis interneto gigantui nėra kur. Šis nori išlaikyti kuo draugiškesnius santykius su autorinių teisų turėtojais ir taiko įvairius filtrus savo paieškoje.

3 Komentarai

  1. PauliusBa parašė:

    Įvedžiau \"download Desperate Housewives\" ir top 5 rezuose buvo isohunt 😀

  2. Putulis parašė:

    Tai čia tik toks butaforinis filtravimas kaip suprantu, kad įrašų kompanijos nesantykiautų per daug su protu. Nes torrentu kaip ieškojo, taip ir tebeieško, tik jų tarp pasiūlymų nemeta, kaip anksčiau berašant \"download [bet koks failas]\" ir dar nepabaigus pasiulydavo torrent, o dabar tik kad pats turi pilnai viska parašyt 🙂

  3. pekinas parašė:

    čia google verslas, jei nesisiūsi tada pirksi ir žiūrėsi iš jų. Teigiama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.