Google kaip rimtą konkurentą mato tik Microsoft Bing

Interneto giganto Google vykdomasis direktorius Erikas Schmidtas pareiškė, kad visiškai nesibaimina Apple ir Facebook keliamos grėsmės, o labiau žvilgčioja į korporacijos Microsoft paieškos sistemos Bing pusę.

E. Schmidtas pabrėžė, kad Apple yra pagarbos vertas varžovas, o Facebook tiesiog lyderis socialiniuose tinkluose, kai buvo paklaustas apie konkurenciją. Jis nemano, kad šios dvi kompanijos gali kelti grėsmę Google verslui, priešingai nei Microsoft Bing.

Microsoft Bing tuo tarpu rodo puikius rezultatus. Šia paieškos sistema JAV jau naudojasi 13,9 procento vartotojų ir Microsoft pavyko aplenki Yahoo paieškos sistemą, kuria naudojasi 13,1 procento vartotojų. Tiesa, Yahoo naudoja tą patį Bing variklį, tad Bing paieškos varikliu naudojasi apie 27 procentų visų amerikiečių, kurie ko nors ieško. Kiek daugiau nei 65 procentai rinkos JAV atitenka Google.

7 Komentarai

  1. Fndz parašė:

    idomei megina prijaukint MS vartotojus prie Bing, siulydami prizus uz tai kad naudoja ju paieska 🙂

  2. Maariux parašė:

    isleis chrome os kur bus pagal nutylejima irgi idiegta nuosava narsykle (chrome) kurioje homepage bus google paieska. Narsytoju procentas kaip mat ugtels.

  3. Santechnikas parašė:

    Maariux,lai tada europos daunu komisija paduoda google y teisma,jog jie ydiege ir persa savo narsykle bei paieska.Ar googlei galima,ir tik ant microsoft visi sika?:( siaip tai labai abejoju del chrome os perspektyvos….na bent linuxistai su windowsistais tai tikrai nepereis ant jos….na nebent MacQueenai 😀

  4. Esthreel parašė:

    As i netbooka tikrai ismesiu Chome OS. Bet siuo metu joli clould YPAC gera.

  5. lightray parašė:

    as ir nematau chrome os prespektyvos… bet kazkodel man atrodo kad google ateityje smarkiai pralenks microsoft ir apple ir tada valdys pasauli :DDD

  6. Santechnikas parašė:

    valdys pasauly….taip kaip Pinkis ir Makaulė 😀

  7. PauliusBa parašė:

    Nebūtinai taiklus, bet labai geras pastebėjimas, Santechnike! 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.