„GPU Tweak II“ rodo reklamas (Paneigta)

Atnaujinimas:

Vakar per įvarius tinklapius nusirito žinia, kad „Asus“ spartinimo programėlė rodo reklamas žaidimuose. „Asus“ suskubo paaiškinti situaciją, o tai ką matėme yra visai ne reklama, o naujos funkcijos pavyzdys.

„GPU Tweak II“ nauja funkcija leidžia iššaukti papildomą persidengiantį vaizdą, o jame galime patalpinti savo logotipą ar ką tik norime. Ši nauja funkcija pagrinde skirta žaidėjams, kurie transliuoja. Šią naują „GPU Tweak II“ funkciją reikia įjungti rankiniu būdu ir tada galima sukonfigūruoti koks vaizdas papildomai atsiras ekrane. Kaip pavyzdį „Asus“ pateikia RTX vaizdo plokščių reklaminį banerį, dėl to ir kilo šis šurmulys.

Pirminė naujiena:

„Asus GPU Tweak II“ yra spartinimo įrankis vaizdo plokštėms. Jis atlieka ne tik spartinimo funkciją, bet tuo pačiu gali rodyti įvairią kompiuterio informaciją žaidžiant. Tokias programėles turi kone kiekvienas vaizdo plokščių gamintojas ir jos yra labai mėgstamos.

Pastebėta, kad „GPU Tweak II“ žaidime gali rodyti ir reklamas. „Reddit“ forume PurpleSquash640 narys pasidalino nuotrauka, kurioje puikiai matome stačiakampę „Asus“ RTX vaizdo plokščių reklamą. Šį reklaminį banerį siūloma išjungti su CTRL+ALT+F kombinacija. Surinkus kombinaciją reklama dingsta.

Toks piktybiškas reklamų įdiegimas tikrai nepatiks žmonėms ir „Asus“ jau turėtų pasiruošti audrai. Pastaruoju metu nemažas kiekis kompanijų sulaukia labai stiprios kritikos dėl įvairiausių kvailų ir abejotinų sprendimų.

 

5 Komentarai

  1. pasimetes parašė:

    Pačioje programos lange reklama dar, dar… Bet turi būti pačiuožęs jog sugalvotum pačiame žaidime įmesti… 😀

  2. dutis parašė:

    Nebus reklamos. Update is TP puslapio:
    We have been informed that the „ad“ doesn’t appear by default, and is just a placeholder image for a different feature altogether. Apparently you can configure the GPU Tweak II OSD to display images (such as your clan logo). The app has a bundled placeholder image that looks like an ASUS banner ad.

  3. xenixas parašė:

    as visada sakau, patikrinkite faktus pries skleidziant gandus 🙂

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Situacija su naujienom yra labai paprasta. Ryte tam turiu valandėlę, rašoma ant senovinio laptopo su ribotais interneto resursais. Tad naujienų rašymas yra labiau iš tikro yra ne naujienų rašymas, o jų vertimas. Kas užkliūna už akies tą ir praverčiu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.