„Gran Turismo 7“ gali būti išleidžiamas asmeniniams kompiuteriams

Nuo 1997 m., kai buvo išleista pirmoji „Gran Turismo“ frančizės dalis „PlayStation“ konsolėms, šie lenktyniniai žaidimai buvo pritaikyti tik „Sony“ konsolėms, įskaitant „PlayStation Portable“. Tačiau pastaraisiais metais išskirtinių „PlayStation“ žaidimų sąrašas mažėjo. „Uncharted“, „God of War“, „Marvel’s Spider-Man“ ir „Horizon Zero Dawn“ – tai tik keletas žaidimų, kurie buvo perkelti į asmeninių kompiuterių platformą ir tikimasi, kad jų bus daugiau.

Interviu su „GTPlanet“ metu per Gran Turismo World Finals Yamauchi buvo paklaustas, ar „Gran Turismo“ galėtų persikelti į asmeninių kompiuterių platformą. „Taip, manau, kad taip“, – atsakė jis.

Yamauchi pridūrė, kad „Gran Turismo“ yra labai tiksliai sureguliuotas žaidimas, ir pridūrė, kad PC platformai pritaikytas žaidimas turėtų veikti 4K/60 kadrų per sekundę sparta. „Tai nėra labai lengvas klausimas, bet, žinoma, mes jį nagrinėjame ir svarstome“, – sakė jis.

Naujausias serijos „Gran Turismo 7“ žaidimas pasirodė „PlayStation 4“ ir „PlayStation 5“ konsolėms ir sulaukė gerų atsiliepimų kovo mėnesį. Kompiuteriai turi savo lenktynių frančizę – „Forza Horizon“, tačiau „Gran Turismo“ simuliatorius neabejotinai patiktų lenktynių gerbėjams, ieškantiems tikroviškesnio (ir rimtesnio) vairavimo. Kaip ir „Forza“, ši serija garsėja tuo, kad žaidėjams siūlo didžiulį istorinių transporto priemonių pasirinkimą.

Dar daugiau apie „Gran Turismo“ išgirsime kitais metais, kai pasirodys režisieriaus Neil Blomkamp filmas, paremtas Jann Mardenbor žygdarbiais. Filmas, kuriame bendradarbiauja „Sony PlayStation Productions“ ir „Columbia Pictures“ padaliniai, yra paremtas tikra istorija apie Mardenborough – paauglį „Gran Turismo“ žaidėją, kurio įgūdžiai padėjo jam laimėti seriją varžybų („GT Academy“) ir tapti tikru profesionaliu lenktyninių automobilių vairuotoju.

1 Komentaras

  1. ojojoj parašė:

    Tai kad Forza Motosport yra atitikmuo GT, o ne Horizon.

    https://www.xbox.com/en-US/games/forza-motorsport

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.