„Grand Theft Auto V“ pasirodymas vėluos net pusę metų, PC versiją išvysime nebent 2014-ais

Daugelis žaidėjų sugniaužę kumščius laukė kovo mėnesio, kada neva turėjo pasirodyti taip visų laukiamas naujasis „Grand Theft Auto“ frančizės žaidimas. Deja, tačiau šios savaitės pabaigoje žaidimo kūrėjas „Rockstar“ oficialiai pranešė, kad žaidimo išleidimas yra nukeliamas net pusę metų ir nurodė tikslią jo pasirodymo datą.


Nors patys „Rockstar“ praėjusiais metais, po antrojo žaidimo pristatomojo filmuko drąsiai teigė, jog žaidimas pasirodys kažkada kitų metų (red. past. šiais metais) pavasarį, pradėti jo užsakymai, bet taip nebenutiks. Žaidimas „Xbox 360” ir „PlayStation 3“ žaidimų kompiuteriams pasirodys tik rugsėjo 17 dieną.

Tai, be jokios abejonės, yra dūris ir į asmeninių kompiuterių turėtojų širdis, nes jie tikėjosi savo mėgstamai platformai žaidimo versijos būtent ir sulaukti šių metų rudenį. Dabar „Rockstar“ yra pakliuvę į ypač nepatogią padėti ir apie PC ir „Wii U“ žaidimo versijas išvis net nenori kalbėti. Tai taip pat jaukia „Sony“ ir „Microsoft“ planus, kurie naujos kartos žaidimų kompiuterius turėtų išleisti prabėgus vos porai mėnesių po „Grand Thef Auto V“ pasirodymo, prieš pat šventinį sezoną.

Parengta pagal:

Rockstar

Pocket-Lint

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.