GTA 6 veiksmas gali vykti ne tik JAV, bet ir Europoje, o pats žaidimas bus milžiniškas

„Rockstar Games“ praėjusį mėnesį paskelbė, GTA6 žaidimo kūrimas yra įsibėgėjęs. Pasak kompiuterinių žaidimų eksperto Michael Pachter, GTA 6 kūrimas prasidėjo dar 2014 m. Šis ilgas gamybos laikotarpis yra būtinas dėl žaidimo masto. Pasak šaltinių, GTA 6 parodys įvairias vietas iš ankstesnių franšizės dalių. Žaidimas gali būti toks didelis, kad jį užbaigti prireiks iki 500 valandų.

„Yra naivuolių, manančių, kad „Rockstar“ su 2000 darbuotojų guli ant nugaros ir nuobodžiauja… Ne, ne. Šie vaikinai sunkiai dirba kurdami nuostabų turinį, bet GTA 6 užtruks 10 ar daugiau metų“, – sakė Pachter.

Pasak analitiko, visas šis kūrimo laikas yra būtinas, nes „Rockstar“ kuria neprilygstamą aplinką, kuri nebūtų lyginama su ankstesniais „Rockstar“ žaidimais, bet vietoj to suvienodintų visus sukurtus atviro pasaulio žaidimus. „Paaiškinimas, mano nuomone, yra „Vice City“, „San Andreas“, „Liberty City“ (vėliau GTA III) ir Europos, būtent Londono, mišinys“, – aiškina analitikas. Jis teigia, kad keliauti tarp šių žemynų bus galima: „galėsite apsilankyti bet kur šiuose žemynuose ir turėsite misijų, kurios jus ten nuves“. „Tikėtina, kad prireiks 400 ar 500 valandų žaidimo. Būtent tai jie daro šiandien; būtent tuo jie pavertė GTA 6“, – tęsia Pachter.

Pasak Pachter, GTA 6 turės internetinį komponentą, kaip jau turi GTA V. „Jums reikės gabenti narkotines medžiagas iš Londono į Los Andželą per Majamio uostą. Jūs galėsite padaryti visus šiuos nuostabius dalykus“, – sako jis.

2 Komentarai

  1. Raijmiss parašė:

    Nu jau kai šaus tai šaus čia jie. Būtų smagu jeigu sutiktume senų personažų iš ankstesnių dalių 🙂

  2. icebullet parašė:

    „Jums reikės gabenti narkotines medžiagas iš Londono į Los Andželą per Majamio uostą. Jūs galėsite padaryti visus šiuos nuostabius dalykus“, – sako jis.

    Gerai skamba sitas vertalas is moralines puses 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.