GTA 6 žaidimas gali būti atskleistas jau gegužės 17 dieną

Remiantis keliais žaidimų pramonės atstovų teiginiais, „Grand Theft Auto“ serija netrukus gali sulaukti naujos dalies. Pranešama, kad „Rockstar Games“ patronuojančioji bendrovė „Take Two“ oficialiai paskelbs apie naująjį GTA 6 žaidimą gegužės 17 d. per investuotojų skambutį.

Neseniai „Hip Hop Gamer“ „Twitter“ paskelbė nenuoseklią sakinių virtinę, prie kurios pridėjo nuotrauką su „Take Two“ generaliniu direktoriumi Strauss Zelnick. Jis taip pat sakė: „Grand Theft Auto 6“ bus amžinai įsimintina akimirka.“ Galime daryti prielaidą, kad jis bus žaidime arba bent jau turi pikantiškos informacijos, kad sudomintų žaidėjus.

Tez2, dar vienas vidinis asmuo, kuris dažnai nutekina informaciją apie „Rockstar Games“, atskleidė, kad kasmetiniame „GTA Online“ vasaros atnaujinime gali būti užuominų apie galimą GTA 6, dar stilizuotai vadinamą GTA VI. Spekuliacijos sklando jau kelerius metus, nes žaidėjų bendruomenė vis dar laukia naujo žaidimo, praėjus dešimčiai metų nuo GTA V pasirodymo ir jo įtraukiančios atmosferos bei nuostabių saulėlydžių virš Los Santos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.