GTA VI galimai grįš į „Vice City“, pagrindinė veikėja – moteris

„Grand Theft Auto VI“ yra labai laukiamas žaidimas apie kurį sukasi daug gandų. Naujausi pateikia įdomios informacijos. Jau seniau buvo kalbėta, kad GTA VI galėtų grįžti į „Vice City“, naujausi gandai vėl tvirtina tą patį. Tiesa, tikimasi, kad žaidime bus du atskiri žemėlapiai ir žaidėjai tuo pačiu vykdys misijas Pietų Amerikoje. Turint omenyje kad devintajame dešimtmetyje Majamio nusikalstamas pasaulis buvo tikrai susijęs su Pietų Amerika tai atrodo gan tikėtina.

Tuo pačiu kalbama, kad pirmą kartą GTA istorijoje pagrindinė veikėja galėtų būti moteris. Nežinia, ar „Rockstart“ atsisakys keleto veikėjų, tad gal ji bus tik viena iš keleto. Priminsime, kad GTA V buvo trys pagrindiniai veikėjai.

Užsimenama ir apie išleidimo datą, kuri tikrai nieko nenudžiugins. Kalbama, kad „Grand Theft Auto VI“ galėtų būti išleidžiamas tik 2022 metais. Tai būtų net po 9 metų nuo GTA V išleidimo. Tarp GTA IV ir GTA V buvo tik 5 metų tarpas (2008 m.->2013 m.).

11 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Na, jai prikels ta pačia žaidimo dvasia kaip senas bet geras Vice City, bus nuostabu. Asmeniškai, man labiausia patinkanti versija buvo ir yra Vice City 🙂

  2. IFeelYou parašė:

    Feministės ir čia padirbėjo…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.