„GTC 2021“ renginys bus transliuojamas iš Jensen Huang virtuvės

NVIDIA generalinis direktorius, Jensen Huang, „GTC 2021“ renginį nusprendė transliuoti tiesiai iš savo virtuvės. Praėjusiais metais GTC konferencija dėl COVID-19 pandemijos buvo išskaidyta į internetines transliacijas, o pagrindinis pranešimas irgi buvo daromas iš Jensen Huang virtuvės.

Prieš praėjusių metų renginį NVIDIA visų klausė, ką kepa Jensen? Ir renginio metu iš savo orkaitės Jensen Huang ištraukė HGX sistemą, kuri buvo varoma GA100 lustų. Panašią gundomąją žinutę kompanija turi ir šiemet. Tai turėtų reikšti, kad kažkas naujo vėl bus atskleista „GTC 2021“ metu. Reikia paminėti, kad GTC renginiuose nekalbama apie masėms skirtus produktus. Tad jei ir bus atskleidžiama kas nors naujo, tai bus produktas serveriams, automobiliams ar dar kam nors, bet tik ne žaidėjams.

„GTC 2021“ renginys vyks balandžio 12 dieną 18:30 Lietuvos laiku. Beje, transliacijos metu bus galime ieškoti paslėptų detalių, o jas pastebėjus reikia su laiko žyma rašyti į „Twitter“ naudojant #GTCTresure hashtag‘ą. Kelis laiminguosius NVIDIA yra pasiruošusi apdovanoti. Daugiau informacijos apie tai rasite čia.

1 Komentaras

  1. Raijmiss parašė:

    Buvau ateityje, tai renginio pabaiga tokia „Na ką brangūs žiūrovai, pristatėme daug naujovių, kurios šiais metai jūsų nepasieks, nes arba išpirks mineriai arba specialiai nepasiūlysime tokios pasiūlos kad užkelti kainas“
    šiaip.. labai nusivyliau renginiu..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.