Gudrus „Tesla“ savininkas kripto valiutą kasa su nemokama elektra

Kripto valiutų kasėjai žino, kad neužtenka vien susipirkti aparatinę įrangą norint pabandyti uždirbti. Šio verslo nemaža sudedamoji dalis yra ir elektros kaina, kuri sudeginama skaičiuojant sudėtingus algoritmus, norint sugeneruoti virtualių pinigų.

Vienas gurdus „Tesla S“ automobilio savininkas sugalvojo puikų būdą kaip gauti nemokamos elektros savo kompiuteriams, kasantiems kripto valiutą. Jis savo kasimo aparatūrą patalpino automobilyje, o nemokamą elektrą jam tiekia įkrovos stotelė. Tiesa, toks verslo planas nėra be trūkumų. Paskaičiuota, kad tokia įranga sugeneruotų panašų pinigų kiekį kiek kainuoja „Tesla S“ įmoka. Viskas atrodytų neblogai, bet kol metų metus kasite kripto valiutą, automobiliu naudotis negalėsite.

4 Komentarai

  1. Lets Do parašė:

    Kvailys, mašinos baterija neatsipirks.

  2. Nukainotas parašė:

    Todėl jis ir važinėja su Tesla. Nes yra gudrus.

  3. kadarai parašė:

    truksta kaiko cia 🙂

  4. Stipena parašė:

    Tokius atmatom vadinu. Gudrus, bet neprotingas. Na kažkas pasitengė, duoda nemokamai energijos, bet žmogus nebūtų žmogus jei nepasinaudotų proga apvogt. Kažin ar imsis Muskas veiksmų kaip ėmėsi tuo atveju kai atmatos palikinėdavo savo teslas pakrovimo stotelėse valandų valandas lyg jos būtų nuosavos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.