„GUNNIR ARC A380 Photon“ vaizdo plokštės nuotraukos

GUNNIR ką tik pristatė pirmąją pasaulyje išskirtinio dizaino „Intel Arc A380“ vaizdo plokštę – „GUNNIR ARC A380 Photon 6G OC“. Nuotraukose galite pamatyti, kaip atrodo žemos spartos ARC grafikos korta.

Naujoji „GUNNIR ARC A380 Photon“ vaizdo plokštė užims dvi vietas pagrindinėje plokštėje, turės vieną 8 kontaktų maitinimo jungtį ir 6 GB GDDR6 @ 15,5 Gb/s atmintį. Vaizdo plokštės radiatorius nėra kažkuo išskirtinis, bet tokiam negalingam modeliui to užteks.

„ARC A380“ GPU bazinis dažnis yra 2000 MHz, o TBP reitingas yra 75 W. GUNNIR modelis „Arc A380 Photon 6G OC“ turės maksimalų 2450 MHz grafikos procesoriaus dažnį ir didesnį 92 W TBP reitingą. Kol kas nežinome, kaip veikia bazinio + maksimalus grafikos procesoriaus dažnio algoritmas, tad apžvalgininkai tikrai turės darbo aiškindamiesi. Priminsime, kad pirmiausia „ARC A380“ vaizdo plokštės yra išleidžiamos Kinijoje.

3 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Ironiška, bet jeigu tikrai pas Intel tvarkyklės yra neparuoštos ir viską stabdo, tai per kasimo įkarštį jiems reikėjo viską pardavinėti į kasyklas gaunant 2-3 kartus nei dabar gaus. Aišku, tik patys Intel žino kas per netvarka pas juos su šita epopėja.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.