„Half-Life: Alyx“ bus oficialiai atskleistas šį ketvirtadienį

„Valve“ patvirtino, kad šį ketvirtadienį atskleis „Half-Life: Alyx“. Tai bus žaidimas, pritaikytas virtualiai realybei. Apie kitokią versiją kol kas nekalbama.

Jau seniau „Valve“ sakė, kad išleis žaidimą flagmaną VR platformai, tad tuo žaidimu bus „Half-Life: Alyx“. Nenustebtume, jei žaidimo išleidimas realiai įvyks tik kitais metais, bet apie viską sužinosime ketvirtadienį.

„Half-Life: Alyx“ turi būti „Half-Life: 2“ istorijos tęsinys. Žaidėjai galės įsikūnyti į Alyx Vance personažą, vieną iš „Half-Life: 2“ pagrindinių veikėjų. Kaip jau minėjome, „Half-Life: Alyx“ bus skirtas tik VR įrenginiams, kol kas apie PC ar konsolių versiją nieko nėra žinoma.

11 Komentarai

  1. KiAshA parašė:

    Slamstas, manau pasigailes jeigu neisleis pc neVR versija

  2. Guja parašė:

    Aš asmeniškai negaliu žaisti tokių VR žaidimų,kuriuose reikia vaikščioti,judėti.Tarkime bandžiau VR ant PS4 Resident-7-išpylė prakaitas ir pasidarė bloga.PC VR tas pats galioja.Sako ne visi gali žaisti būtent tokius VR žaidimus.Taigi ši naujovė kol kas tikrai ne visiems..

    • Szaroo parašė:

      Motion sickness, teoriškai galima žaidžiant VR „pasveikti“.

      • Stipena parašė:

        Aha, klausimas kiek dienų turi atsirgti kad pasveikti? 😀 Man tai yra taip aš jei pažaidžiu lenktynes, jau po pirmo rato nėra gerai, o po antro ar trečio išjungiu lauk nes po to jau visa diena organizmas blogai jaučiasi. Žaidžiant įprastus žaidimus kur teleportuojies viskas ok, galiu visa dieną pražaist.

  3. Stipena parašė:

    Galvojau parduoti HTC Vive, bet panašu kad teks dar pasilaikyti 😀 https://www.youtube.com/watch?v=O2W0N3uKXmo

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.