Half-Life 2: Episode Three gali šiemet ir nepasirodyti

Pirmojo asmens šaudyklės, legendinės Half-Life serijos gerbėjai jau kuris laikas laukia paskutinio Half-Life 2 žaidimo epizodo, kuriame turėtų pasibaigti šio žaidimo istorija, tačiau žaidimo plėtotojas Valve jau ilgą laiką tiek apie epizodą, tiek apie patį žaidimą neištarė nei žodžio.

Pranešama, kad gali būti, jog trečiasis Half-Life 2 epizodas nepasirodys ir šiemet. Game Informer rašo, jog naujo Half-Life serijos žaidimo šiemet nebus, o tai patvirtina ir kiti žaidimų pramonės šaltiniai. Teigiama, kad nėra aiški ir visos šios serijos ateitis. Neatmetamos ir versijos, kad Valve Half-Life 2: Episode Three nebekuria ir tiesiog išleis Half-Life 3.

Kaip žinia, paskutinis Half-Life serijos žaidimas, antrasis Half-Life 2 žaidimo epizodas pasirodė dar 2007 pabaigoje su The Orange Box pakuote. Ilgą laiką spėliojama, kaip pasibaigs žaidimo istorija ir apskritai visa frančizė, tačiau Valve apie tai nieko naujo nepranešė.

Puse lupų kalbama, kad žaidimo kūrimą prailgina tai, jog Valve bando pristatyti kažką panašaus į The Orange Box. Tiesa, Half-Life serijos žaidimų mėgėjai yra įpratę laukti. Mums teko laukti net šešerius metuos nuo pirmojo iki antrojo žaidimo pasirodymo.

4 Komentarai

  1. Edgax parašė:

    Tikėkimės kad tai tik gandai. Nes laukiu nesulaukiu šito grajaus. 😉

  2. forxis parašė:

    istorija tai labai gera tokia itraukianti , zaidimas pats idomus toks itraukiantis gameplay laukiu tik kad iseis tikiuosi seis metais iseis.. 🙂

  3. daniukas21 parašė:

    intriguojanti 2 dalies pabaiga,butu gerai kuo greiciau sulaukt 3 dlies 🙂

  4. Linas parašė:

    Ilgai, ilgai lipdo ta HL2, jeigu vėl iškeps 3val žaidimą su skurdžiais žemėlapiais, tai tikrai parodys, jog valve užstrigo laike ir nesugeba progresuoti su šiuolaikine žaidimų industrija.
    Bet žinoma visa tai gelbsti Half-life unikalumas, istorija, kas padaro jį nepamirštamu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.