HP: iPad neturi jokių šansų nugalėti

Didžiausias pasaulyje asmeninių kompiuterių gamintojas HP netiesiogiai pareiškė, kad Apple iPad planšetas neturi realių šansų konkuruoti šioje kompiuterių rinkoje, nes nepalaiko elementarios Adobe Flash technologijos.

Apple, žinoma, bando visaip išsisukti ir kiekviename pareiškime apie iPad bando sumenkinti Adobe Flash vertę. HP pateikia paprastus skaičius, kad 85% iš 100 populiariausių interneto svetainių visame pasaulyje naudoja Adobe Flash technologiją, kai tuo tarpu apie 75% visų internete publikuojamų vaizdo įrašų yra pagrįsti būtent šia technologija.

Ginčytis čia tikrai nėra dėl ko. Kiekvienas iš mūsų gali pasakyti, kad Flash technologijos šių dienų internete yra būtinas atributas. HP aiškiai pabrėžia, kad jų artėjantis Slate kompiuteris, kuris bus pagrįstas Windows 7 operacine sistema, pilnai palaikys šią technologiją. Labai tikėtina, kad ankščiau, ar vėliau, visi Android operacine sistema varomi planšetai taipogi pilnavertiškai palaikys Adobe Flash technologiją. Sunku pasakyti, ką galvoja Apple pristatydama iPad be šios technologijos palaikymo.

11 Komentarai

  1. ligonis parašė:

    \"Sunku pasakyti, ką galvoja Apple pristatydama iPad be šios technologijos palaikymo\" \"flash yra netinkama, nes turi daug klaidu, ir musu nuomone ja reiketu pasalinti\" (ar kazka panasaus). 😀

  2. Linas parašė:

    Nesvarbu, kad Ipad turi daug minusu, tačiau reikia nepamiršti kaip jie moka plauti smegenis ir priversti pirkti daiktus kurie kelis kartus brangesni už analogus ir turi mažiau \"navarotų\".

  3. PauliusBa parašė:

    Na, iPad\’ą nugalėt nėra sunki užduotis. Tad teigt, jog neturi šansų – nėra didelis užmojis.

  4. tomaxsas parašė:

    iPhone 3 metus užmušinėja ir ką? su iPad bus panašiai manau 🙂

  5. Astral parašė:

    Nesuprantamas man apple uzsispyrimas del flash. Padaro kompiuteri/grotuva/telefona su interneto palaikymu, bet neleidzia ten instaliuoti flash 🙂
    cia tas pats kas pagaminti automobili, kuris gali vaziuoti tik per lietu, ir aiskinti, kad tai normalu 😀

  6. sinsoul parašė:

    Apple iš vis nesąmonė… Moki vien už obuoliuką… Vienintelis neblogas daiktas tai OSX… O Apple kokio nors kompo analogą pats susirinksi žymiai pigiau… O dabar OSX gali rašytis praktiškai į kokį nori pc…

  7. Astral parašė:

    >sinsoul

    nu kad ir ta OSX skonio reikalas 🙂
    O siaip apple gamina grazius zaislus. Turiu dabar ipod touch, groja pusetinai, zemi numuilinti iki beprotybes, vienintelis privalumas tai didelis ekranas. Praktiskai vien del ekrano ir pirkau 🙂

  8. PauliusBa parašė:

    Na, kas jau kas, bet iPodai nauji gerai skamba, praktiškai tiesi dažnuminės charakteristikos kreivė. Tad čia spangsti truputi. Gal EQ nusireguliavęs arba ausines prastas naudoji.
    O OS X – skonio reikalas. Mano nuom, OS X sąsaja yra neefektyvi ir nepatogi.

  9. Astral parašė:

    Nezinau kas per kreives ten, bet zemi tikrai numuilinti. Kazkuo primena garsiaja Pioneer magu \’loud\’ funkcija 🙂
    Zemus laikau prisukes. Beje palyginimui buvau pasijunges saviskes iRiver LPlayer.
    Bandytos ausines: ipod stock\’ines, sennheiser PX100 ir drauges i ausis statomos sennheiser(modelio neprisimenu). Taip, ne high-end\’ai, zinau.
    Su visom rezultatas tas pats – numuilinti zemi.
    Su tom paciom ausinem, ta pati flac/alac formato daina ant iriver skamba daug naturaliau ir graziau.

    Teorija sau, praktika sau 🙂

  10. linaaslt parašė:

    Sutinku su HP si karta, butu malonu turet ipad, bet didelis minusas kad jis neturi flash, kas yra labai populiaru… neisivaizduoju interneto be jo..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.