HP kompiuteriams Lietuvoje suteikiama 3 metų garantija

HP Lietuvoje tobulina techninį aptarnavimą ir nuo šiol HP Pavilion dv6 ir HP Pavilion dv7 serijų nešiojamiesiems kompiuteriams suteikia 36 mėnesių garantiją. Visi ankščiau įsigyti Pavilion dv6 ir Pavilion dv7 nešiojamieji taip pat bus taisomi 3 metų laikotarpyje.

HP yra vienintelė asmeninių kompiuterių gamintoja, šiais metais Europoje pelniusi sektoriuje pripažintą įvertinimą už kokybišką aptarnavimą. Technologinių paslaugų pramonės asociacija šiais metais įvertino HP Europoje, Artimuosiuose rytuose ir Afrikoje teikiamas asmeninių kompiuterių ir spausdintuvų techninio aptarnavimo paslaugas kaip itin aukštos kokybės. TSIA įvertinimas buvo paskelbtas atlikus HP teikiamų aptarnavimo telefonu, internetu ir pas klientą paslaugų auditą.

Šiais metais pristatyti HP Pavilion dv6 ir HP Pavilion dv7 yra patikimi darbui ir pramogoms skirti puikaus dizaino nešiojamieji kompiuteriai. Daugelis modelių gaminami su aliuminio korpusu, pašviečiama klaviatūra, turi integruotą skaitmeninės televizijos imtuvą bei pirštų atspaudų skaitytuvą. Kietas diskas apsaugotas nuo gedimų kritimo atveju.

HP Pavilion dv6 ir HP Pavilion dv7 modeliai turi ir itin patogią island tipo klaviatūrą bei didelę Clickpad jutiklinę plokštelę su multi-gesture funkcijomis, padedančiomis lengviau valdyti kompiuterį. Šie pramogoms kurti, dalintis ir mėgautis pritaikyti kompiuteriai pasižymi puikiomis multimedijos savybėmis. Minėti HP Pavilion modeliai turi galingą vaizdo posistėmę su galimybe dirbant mobiliai ir prireikus ilgesnio baterijų darbo laiko naudoti integruotą vaizdo posistėmę. Be to, HP Pavilion dv7 veikia Beats Audio – unikali, didelio našumo technologija, kurią sukūrė HP ir Beats by Dr. Dre. Ji padeda atkurti garsą per garsiakalbius ar ausines taip, kaip jį įsivaizdavo muziką sukūręs autorius.

16 Komentarai

  1. adrem parašė:

    Gerą vardą po dv6000 HP greitai nesusigrąžins. Bent jau aš jų produkcijos tai tikrai vengsiu. O kad jų aptarnavimas niekam vertas tai teko pačiam įsitikinti kai tvarkiau kompiuterių garantinius reikalus.

  2. Fostil parašė:

    Taip pat turi patikimus ausintuvus, kurie padeda pasinaudoti garantiniais servisais.
    Tragedija ju tuos DV serijos laptopai, niekam neberekomenduoju ne is tolo ziuret i HP.

  3. jauvedes parašė:

    na o aš nieko prieš neturiu hp, o garantija 36mėn tikrai nepamaišys nes kompiuteris pas mane ilgiau neužsibūna.

  4. Kaspariokas parašė:

    Atsibuskit… hp turejo viena bloga serija dv6000 ir tai ne hp kalte o nvidia. Daugiau ju kompai niekuom nesiskiria nuo kitu. Garantinis griztamumas visu vienodas… Lietuvoje tik asus plastmaskes yra gerai 🙂

  5. Astral parašė:

    >jauvedes
    o i garantini ar neatsibos veziot? 😉

  6. Fostil parašė:

    http://www.technologijos.lt/n/technologijos/it/straipsnis?name=S-14718&l=2
    \"Visiškai kitokia situacija su „Hewlett-Packard” nešiojamais kompiuteriais – nors jų parduodama mažiau už „Asus“, tačiau jie yra įprastiniai serviso „svečiai“ (74% visų remontų)\"
    Kaspariokas paskaityk ta straipsni, gal atsimerksi pats. 😉

  7. SB parašė:

    HP specialiai man paliko rankomis surinktą, matyt, HDX16, kuris veikia jau beveik 1,5 metų.

  8. Domast parašė:

    niekam nerekomenduoju HP…. apie juos gerai šneka tik tie kas su jais ir jų servisu nėra rimtai susidūręs… 🙂 kaip jums toks variantas iš praktikos:
    žmogui sugedo laptopas, gedimo nepamenu, bet esme kad ne vartotojo kaltė, išsiuntėm į servisą. grįžta atgal kompiuteris pripažintas kaip negarantinis, nes nelegalus windowsai rasti + žmogui reikėjo apsimokėti siuntimo išlaidas pirmyn atgal 🙂
    pirkit pirkit hp… 😀 į sveikatą 😀

  9. jauvedes parašė:

    na tai kad LT tik 2 rimti servisai yra servicenet ir acc tai kompas bet kokiu atveju keliaus į vieną iš jų, o dėl legalus ar nelegalus win tai tikrai negalėjo prisiknisti, nebent nerado gedimo tai reikėjo kokią priežastį sugalvoti.

  10. Fenixsas parašė:

    Gerb. Fostil
    Įrodyk kad čia ne apie DV6000 yra kalbama. Tas straipsnis gryna nesąmonė, Asus reklama… Kaspariokas visiškai teisus.. \"Garantinis griztamumas visu vienodas\" procentas šiek tiek įtakojamas populiarumo.

  11. Fostil parašė:

    Fenixas, ten yra kalbama bendrai apie laptopu firmas, o ne kelis modelius. Hp turi ir tikrai geru laptopu, bet populiariausi (pigiausi) butent ir genda.

  12. matrix parašė:

    Na ivairiai buna su tuo garantiniu. Vienas suliejo hp uogiene ir buvo pataisytas kaip garantinis. kitam hp vga beveik nusprogo ir nebuvo taisomas kaip garantinis. Cia turbut labiau nuo meistro nuotaikos priklauso negu nuo firmos ar gedimo.

  13. nanoWorld parašė:

    Sita speju irgi Asus nupirko? http://www.electronista.com/articles/09/11/17/reliability.study.has.apple.4th.place/

    O siaip, tai vienas dalykas yra bendra statistika, kuri labai abstrakciai apibrezia vieno ar kito gamintojo patikimuma, ir visai kitas – konkretus modeliai ar ju serijos, kurios buna labai skirtingos, todel tokios diskusijos kaip si, yra gan neobjektyvios, nes realiai kiekvienas dalinasi savo subjektyvia patirtimi apie skirtingus modelius (gamintojus), kai net pats gedimas yra atsitiktinis ivykis is esmes.

    Kalbant apie ta pati HP, seimoje turejom ne kokios patirties su NX6110 (i ne tik mes), taciau kalbama, kad dabartine ProBook serija ju tikrai vykusi, taip kad, nemanau jog reiktu apibendrinti visus vieno gamintojo produktus vienos nenusisekusios serijos ar bendram statistikos kontekste kaip gerus ar blogus. – priklauso nuo konkretaus modelio ir kitu veiksniu.

    Lietuvoje is esmes didziaja dali pardavimo sudaro budget\’as turbut – tai patikimumo vien del to nereiketu tiketis stebuklingo…

  14. Kaspariokas parašė:

    Lietuvoje velkasi HP dv6000 palikta uodega… buvo pigus kompas su neblogais parametrais bet deja nevykes del nvidia naudojamu medziagu… dabar visi purtosi. Realybeje nera taip viskas blogai su HP. kaip nanoWorld sake pas mus 85% visu kompu yra budget\’as, mokek daugiau gausi geriau. Pas mus seimoje stoveje ir Aceriai ir dell ir HP ir Asus. Tiesa pasakius stebuklu nebuna. Detales gamina tos pacios gamyklos is kuriu ir perka visi sitie gamintojai. Is menulio ramu niekas neveza.

  15. mikas parašė:

    turiu hp Compaq nx6125 jau 5 metai eina jokiu gedimu kartais neisjungamas ir po 3 paras veikia,bet dabar jau jo duomenys palyginus su dabartinias labai jau kuklus paseno,nusprendziau atsinaujint,ka manot apie si http://www.universalshop.lt/goods/search,1/gid,55086/HP-PAVILION-DV7-4050SY-INTEL-CORE-I5-450M-24GHZ-4GB.html ,retkarciais bus naudojamas vaizdo medziagai sumontuot

  16. DJ_LFS parašė:

    del hp dv6000 gedimu 100% reiketu kaltinti ne tik nvidia, bet ir nevykusia kompiuterio ausinimo architektura, kai visos ausinimo skyles nukreiptos net ne i sona o i apacia, bent kiek dulkiu prilenda ir jau kompas atsiausint negali, tada ne tik nvidia chipai neatlaiko bet ir intel chip plokstes, tiesa reiktu pripazinti, kad jos ilgiau atlaiko dideli karsti del prasto ausinimo

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.