HP Slate 500 parduodamas geriau, nei tikėjosi HP

Atrodo, kad šiais, ypač niūriais ekonomikai laikais kompanijos retai rizikuoja ir neretai nepatenkinta esamos paklausos. Tai įvyko ir su visai neseniai pasirodžiusiu HP planšetu Slate 500, kurio įsigyti tiesiog nėra galimybės dėl per didelės paklausos.

Naujasis, net 800 JAV dolerių kainuojantis HP Slate 500 planšetas, kuris yra varomas Windows 7 operacinės sistemos, yra nutaikytas daugiausiai į verslo segmentą, tad mums keista, kad tokia kompanija kaip HP, kuri turi labai didelius išteklius, negali susitvarkyti su paklausa. Žinoma, kompanija tikrai nesitikėjo Apple iPad sėkmės, kurios čia ir nėra, tačiau kompanijos žodžiai „neįprastai didelė paklausa“ mums iškelia klausimą: ko tikėjosi HP?

Kai kurie šaltiniai praneša, kad HP tikėjosi tokios mažos paklausos, kad pagamino vos 5000 Tablet 500 vienetų, o netikėtas 9000 užsakymų skaičius išmušė kompaniją iš vėžių. Žinoma, ši informacija yra iš neoficialių šaltinių, tad galbūt ir nevisai tiksli, tačiau bet kokiu atveju mes matome, kad HP turėjo stulbinančiai mažus lūkesčius savo pirmajam Windows 7 operacine sistema pagrįstam planšetui. Ar HP pasimokys iš šios situacijos? Žinoma, kad taip. Du kartus viršyti lūkesčiai visgi kai ką sako.

1 Komentaras

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.