HP Slate pasirodys birželį, Europoje kainuos 400 eurų

Programinės įrangos giganto Microsoft vadovas Styvas Ballmeris vieną iš pirmųjų Slate PC tipo kompiuterių pademonstravo ankščiau, nei mums Apple pristatė revoliucinį iPad planšetą, kurio pristatymu, pasirodo, liko patenkinti tikrai nevisi.

Šiuo metu pranešama, kad pagal išleidimo grafiką HP Slate PC kiek atsiliks – tikėtina, jog produktas pasirodys šios vasaros pradžioje. Įrenginį turėtų varyti vieno branduolio Intel Atom centrinis procesorius, planšetas taip pat turės kamerą bei Windows 7 operacinę sistemą. Mes jau kiek ankščiau esame rašę, kad produktas neturės jokių problemų su Adobe Flash standartu, kas aiškiai pažymima kaip išskirtinė ypatybė, o iPhone OS kažko panašaus, atrodo, bent jau iki šių metų pabaigos tikrai nesulauks.

Taip pat pranešime rašoma, kad HP Slate, kai jis pasieks Europos mažmenininkus šių metų rugsėjį, kainuos 400 eurų. Sunku pasakyti, kiek tai reikš JAV. Pavertus dabartiniu kursu, tai būtų apie 540 JAV dolerių, bet, kaip žinia, lygios kainos JAV negalioja. Taigi tikėtina, kad HP Slate palys po Apple iPad 500 JAV dolerių kainos riba.


3 Komentarai

  1. phemark parašė:

    Sitas Slate vs. Apple slate – kaip skirtingi produktai (HP slate daaug geresnis), del to tikrai nesuprasiu tu, kurie pirks Apple slate (800 doleriu, uz ka/??)

  2. crooked parašė:

    uz pervertinta prekini zenkla?

  3. Blexas parašė:

    nebutina vertinti tik pagal techninius duomenis, jeigu jau reiskiates, tikriausiai abu gaminius esate isbande.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.