HP TouchPad už 99 JAV dolerius ir vėl?

Veikiausiai jūs atsimenate istoriją, kai HP nusprendė atsiriboti nuo webOS operacinės sistemos ir savo visai neseniai pristatytą planšetinį kompiuterį TouchPad, būtent varomą webOS operacine sistema, pardavinėjo vos už 99 JAV dolerius. Tai bus daroma ir vėl.

Nepaisant visko, pasak portalo SlashGear, pardavimai vyks tik oficialioje HP eBay parduotuvėje, o visi parduodami HP TouchPad bus vienu ar kitu būdu sutaisyti. Taip, jų kaina lieka 99 JAV doleriai, bet tai reiškia, jog jūs neįsigysite naujos, iš gamyklos atkeliavusios versijos.

HP siūlys du variantus. Štai HP TouchPad su 16GB vidine atmintimi kainuos jau minėtus 99 JAV dolerius, o 32GB versija kiek daugiau – 150 JAV dolerių. Už papildomus 80 JAV dolerių bus siūloma papildoma pakuotė, kurioje rasite dėklą, bevielę klaviatūrą ir buitinį įkrovimo dėklą.

Žinoma, 99 JAV doleriai už planšetinį, kad ir mirusį, kompiuterį nėra daug, tačiau reikėtų prisiminti, jog tai yra sutaisyti ar kitaip suremontuoti HP TouchPad modeliai. Nieko nuostabaus ir tai, jog abejoms versijoms suteikiama menka, vos 90 dienų garantija.

3 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Kada cia prasides akcija tokia? Manau viena gal verta butu nusipirkti 🙂

  2. SB parašė:

    Jordan>Ji, kiek siekia mano zinios, bus skirta tik USA gyventojams. O eBay pardavejai uzsideja nezmoniskus antkainius darosi piniga.

  3. Jordan parašė:

    Tai negerai, jau galvojau uz 60 svarainiu pasiimsiu 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.