„HTC Exodus“ – blokų grandinės išmanusis telefonas

Šiemet keli mažiau žinomi telefonų gamintojai išleido pirmuosius blokų grandinės (angl. blockchain) telefonus. Jei netyčia pagalvojote, kur aš girdėjau apie blokų grandinę, tai ši technologija susijusi su kripto valiutomis.

HTC bus pirmuoju žinomu gamintoju, siūlančiu blokų grandinės telefoną. Tai bus „HTC Exodus“. Telefonas turės savyje integruotą universalią piniginę. Ji bus daug saugesnė nei įprastos į telefonus parsisiunčiamos piniginės, nes yra integruota techniniu lygiu. Telefonas tuo pačiu palaikys ir specialias aplikacijas.

HTC planuoja sukurti specialų blokų grandinės tinklą „Exodus“ telefonams. Kiekvienas telefonas veiks kaip mazgas šioje grandinėje ir leis šio tinklo naudotojams nemokamai keisti/parduoti kripto valiutas tarpusavyje. Taip savo dalies negaus kasėjai. HTC planuoja leisti telefoną įsigyti už kripto valiutas – tai skaitmeninių pinigų entuziastams labai patiks.

Gaila, bet kol kas „HTX Exodus“ kaina neskelbiama. Gamintojas nepateikė ir telefono nuotraukų, turime tik produkto brėžinius.

2 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Nu ok jei valiuta nemaininama, bet jei maininama, tai kas tvirtins transakcijas, jei kasejai negaus savo dalies? hm.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.