HTC Bravo turėtų pasirodyti kitą ketvirtį

Internete sklinda kalbos, kad kompanijos HTC artėjantis ypač aukštos klasės telefonas HTC Bravo turėtų pasirodyti kito ketvirčio pradžioje, veikiausiai kovo mėnesį.

Pirmą kartą apie šį telefoną žinios pasirodė dar praėjusių metų gruodį, tačiau kiek vėliau apie jo egzistavimą oficialiai pranešė ir gamintojas HTC. Kalbama, kad HTC Bravo taps nauju kompanijos flagmanu ir pasirodys daugelyje Europos rinkų jau šį pavasarį.

Kaip pranešama, HTC Bravo techninės specifikacijos bus labai panašios į kitą HTC sukurtą telefoną, kurį pardavinėja Google Nexus One. Išmanusis telefonas pasižymės 3,7 colių lietimui jautriu ekranu, 1GHz Qualcomm Snapdragon centriniu procesoriumi, 3G ryšio palaikymu, Wi-Fi jungtimi ir GPS imtuvu. Taip pat telefonas turės integruotą 5MP kamerą ir bus varomas naujausios Google Android 2.1 operacinės sistemos.

Kol kas nepranešama, kiek kainuos HTC Bravo, tačiau tikėtina, kad panašiai kaip ir Nexus One – apie 530 JAV dolerių. Telefonas taip pat kiek vėliau šiais metais pilnai palaikys Adobe Flash ir turės HTC vizitinę kortelę SenseUI sąsają.

6 Komentarai

  1. sielgaudis parašė:

    Jeigu pasirodys kito ketvirčio pradžioje, tai jau tik balandį, o ne kovą 🙂

  2. SB parašė:

    sielgaudis>>>Aš turėjau omeny kitaip, nei tu galvoji. Pavasaris, Vasara, Ruduo ir Žiema.

  3. Domast parašė:

    SB nuo kada antras ketvirtis prasideda kovą? 😀 jei turi omenyje metų laikus tai rašyk kad pavasario pradžioje 🙂 bent pralinksminai 😀

  4. NForce parašė:

    Domast>>>o tave nesunku pralinksmint 😀

  5. PauliusBa parašė:

    Turės Sense UI ir kainuos brangiau, nei Nexus One.

  6. Domast parašė:

    NForce >>> taip jei turi tam gabumų 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.