HTC Flyer oficialiai pasirodė Europoje

Gerai žinomas Taivano išmaniųjų telefonų gamintojas HTC šiandien įšoko į taip visų gamintojų pamėgtą planšetinių kompiuterių rinką. HTC Flyer planšetinis kompiuteris šiandien pasirodė keturiolikoje didžiausių Europos valstybių.

Nieko keista, jog į jas Baltijos šalys neina – čia Rytų Europa. Visgi, planšetinį kompiuterį jau galima įsigyti Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje, Ispanijoje, Graikijoje, Portugalijoje, Danijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Čekijoje, Vengrijoje, Rumunijoje ir Lenkijoje. Tiesa, jį įsigyje iškart dažniausiai negausite, reikės bent jau porą dienų palūkėti.

HTC Flyer, kuris teturi WiFi bevielį ryšį bei 16GB vidinę talpą, šiuo metu kainuoja 500 eurų, tuo tarpu versija su 3G ryšio moduliu ir jau 32GB talpa, 650 eurų. Tai yra vieninteliai skirtumai, kurie ir skiria šias dvi skirtingas HTC Flyer versijas.

Galime priminti, kad HTC Flyer yra 7 colių planšetas turintis 1.5GHz vieno branduolio Qualcomm procesorių, 1GB RAM, microSD kortelių skaitytuvą, porą video kamerų, GPS imtuvą ir kitas būtinas ypatybes. Visgi, jį varo ne planšetinių kompiuterių operacinė sistema, o Google Android 2.3.3 Gingerbread versija.

1 Komentaras

  1. Neveris parašė:

    Kazi ar jis vertas grieko 🙂 manau koks Ipad 2 ar samsungeriai ateinantys nauji plansetai,vers naujas bangas 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.