HTC Legend varys Android 2.1 operacinė sistema (Atnaujinta)

Po spartuolio Google Nexus One, kurį iš esmės suprojektavo ir gamina kompanija HTC, mes laukėme ir vardinio šio gamintojo telefono, kuris turėtų būti toks pats spartus ir varomas naujausia Android operacine sistema. HTC pristatė net du, Desire ir Legend, bet šį kartą apie pastarąjį.

Nepaisant to, kad tikrąją legenda mes galėtumėme vadinti HTC Hero telefoną, kuris Android operacinę sistemą perkėlė į naują lygį, nes pasiūlė Adobe Flash palaikymą, tačiau naujasis HTC Legend mus žada nustebinti pačiomis geriausiomis ypatybėmis bei puikiu dizainu. O viską varys Google Android 2.1 operacinė sistema kartu su firmine HTC Sense UI sąsaja. Tai tiesiog HTC Hero persikūnijimas į legendą, kaip jį ir turėtumėme vadinti.

Pamirškite plastmasę. HTC Legend savo galinėje pusėje bus padengtas aliuminiu, kaip ir priekinėje pusėje, kas suteikia solidumo jausmą, nors telefonas nesvers labai daug – apie 126 gramus. Užmėtykite mane akmeninis, bet tai iš tiesų nėra daug. Tas pats HTC Hero sveria dar dešimčia gramų daugiau, jau nekalbant apie HTC HD2 svorį. Kaip ir minėjome, HTC Legend labai primena HTC Hero, skirtumas tik tas, jog jis turi aliumininį korpusą ir naująją Android OS. Neveltui ir HTC atstovas spaudai pasakė, kad tai – Hero pasekėjas.

HTC Legend taipogi pasižymės 3.2 colio AMOLED prisilietimui jautriu ekranu, kuris gebės atvaizduoti HVGA rezoliuciją. Kalbant apie produkto vidų, telefonas naudoja 600MHz procesorių, turi 384MB darbinės atminties ir 512MB ROM atminties. Nepamirškime jau įprastinių specifikacijų – 5MP kamera, microSD kortelių skaitytuvas, GPS ir taip toliau. Kiek praščiau, nei Google Nexus One, bet konkuruoti su šiuo flagmanu privalės kitas HTC galiūnas Desire.

HTC Legend palaikys naujausią 3G ryšio atmainą HSPA ir veiks visuose Europos ryšio tinkluose bei turėtų Europos Sąjungoje pasirodyti kažkur balandį. Neabejotinai laukiame, o apie minėtus telefonus plačiau galite pasiskaityti oficialiame gamintojo puslapyje, kur jie nuo vakar pasiekiami.

Atnaujinta: Video iš MWC 2010 parodos bei daugiau informacijos tekste.


9 Komentarai

  1. Keoz parašė:

    galėtu kaina būti ~800LT

  2. SB parašė:

    Keoz>>>Mano galva, del korpuso ir Android 2.1, telefonas kainuos daugiau nei Hero, nes yra jo pasekejas. Tai Lietuvos kainomis, mano galva, kazkur 1,6-1,7k.

  3. Fostil parašė:

    Tiek daug tuscios vietos palikta, galejo mygtukus zemiau nuleist, juodos vietos maziau palikt ir ikist 3.7colio ekrana.

  4. Keoz parašė:

    ir tada žmonės nepirks HTC Desire

  5. PauliusBa parašė:

    Turėtų kainuot, kiek ir Hero pasirodymo metu, kai Hero tuo tarpu pigti. Bet Hero gaus tą patį 2.1 atnaujinimą, kai šito pirkimo bumas pasibaigs. O šiaip, už Hero pagrinde geresnis tik proximity sensorium ir <100MHz. Abu telefonai yra superiniai. Bet vat jei šitas turėtų Diamond2 ekraną (480×800) ir tą Snapdragoną, būtų super. Nes DB HTC Desire yra patrauklesnis, nors ir atrodo prasčiau ir yra didesnis blogąja prasme.

  6. simple parašė:

    \"Bet Hero gaus tą patį 2.1 atnaujinimą, kai šito pirkimo bumas pasibaigs\" — Hero gaus Éclair jau kovo mėn., o Legend pasirodys tik balandį. Skirtumas lieka korpuse ir fotoblykstėje.

  7. SB parašė:

    simple>Teko girdet, kad Hero Eclair gaus tik Q2 pradzioje, kas yra balandis. Kiek anksciau Sprint sake, kad jis bus 1H, bet stai, jau aisku, kad bus anksciau, nei galejo.

  8. SB parašė:

    simple>As Labiau tikeciau Sprint Twitteriu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.