HTC naujienos, įskaitant Windows Phone 7 ir Desire HD

Dar tebevykstant HTC spaudos konferencijai iš jos pasklido žinia, kad HTC pranešė apie tai, jog rinkai pristatys Windows Phone 7 telefonus, o tai pat Europos rinkai pristatė gandais apipintus HTC Desire HD ir Desire Z išmaniuosiuos telefonus.

HTC Desire HD visų linksniuojamas kaip HTC Evo 4G brolis skirtas Europos rinkai, o HTC Desire Z yra niekas kitas, kaip Europos rinkai skirtas T-Mobile G2 išmanusis telefonas apie kurį mes jau rašėme. Kompanija taip pat užsiminė apie naują HTC Sense sąsają.

HTC Desire HD tampa flagmanu Europos rinkoje ir naudoja beveik tokią pačią apartinę įrangą ir dizainą kaip ir už Atlanto pasirodęs HTC Evo 4G. Naujasis išmanusis telefonas turi 4.3 colio lietimui jautrų ekraną bei 1GHz Snapdragon procesorių. Jis aprūpintas 8MP kamera su dviguba LED blykste ir gali filmuoti 720p rezoliucija, o jo korpusas yra iš aliuminio.

HTC Desire Z nėra niekas kitas, kaip T-Mobile G2 skirtas Europai. Apie jį mes jau kalbėjome, tad daugiau kažko nėra pridurti. Abu naujieji telefonai veiks su nauju pristatytu HTCsense.com servisu, kuris leis valdyti jūsų įrenginį per atstumą, ir pasirodys Europoje jau kitą mėnesį.

7 Komentarai

  1. Laukan parašė:

    Laukiam naujienu. Gal zinote kur Live galima ziureti ?

  2. Monk parašė:

    O kur antraštėje minimas Windows Phone 7 ?

  3. SB parašė:

    Monk>Buvo uzsiminta, kad tokie telefonai bus, nieko daugiau.

  4. tomaxsas parašė:

    Kad tas Desire HD taspats kas Evo 4gh tik vos patobulintas…

  5. Laukan parašė:

    Ir skirtas europai, o ne jav

  6. paulius54321 parašė:

    Turiu HTC Desire HD
    Esu labai patenkintas , jis pateisino visas mano abejones , net ir noredamas niekaip nesugebeciau surasti nei vieno jo trukumo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.