HTC patvirtino T-Mobile G2, anonso laukia dar vienas produktas

Apie naująjį telekomunikacijų giganto T-Mobile išmanųjį telefoną G2 gandai sklandė jau senokai ir mus niekuo nenustebino, kad išmanusis telefonas buvo pristatytas oficialiai, kaip ir atskleistos jo visos pagrindinės techninės specifikacijos.

Tiesa, technines specifikacijas teoriškai mes jau žinojome, nes apie jas po gabalėlį buvo kalbama ir kalbama, tačiau dabar galime patvirtini, kad šis fizine klaviatūra pasižymintis modelis turės 800MHz Qualcomm centrinį procesorių, Google Android 2.2 operacinę sistemą ir 512MB darbinės atminties.

Išmanusis telefonas taip pat turi 4GB ROM atminties bei 3,7 colio WVGA rezoliucijos lietimui jautrų ekraną, kaip ir penkių megapikselių kamerą su LED blykste. Visos kitos specifikacijos visiškai nestebina – GPS, WiFi, Bluetooth ir taip toliau, o jei jūs norite atidžiau apžiūrėti šį naująjį T-Mobile modelį, kurį pagamino HTC, galite užsukti čia.

HTC šiandien taipogi turėtų atskleisti dar vieną išmanųjį telefoną, kuris, įvairių pranešimų tvirtinimu, taps naujuoju kompanijos flagmanu. Mes kalbame apie HTC Desire HD modelį, tačiau kiek palūkėkime ir sužinosime, ar tai yra teisingas spėjimas.

2 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    prie ko tie telefonai arteja 🙂 mano kambarioko pc 600MHz procesorius, o cia telefonas 800 🙂

  2. SB parašė:

    ToBeX>Čia dar nieko įspūdingo, laukiam dviejų branduolių Qualcomm procesorių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.