iPhone jau pardavinėjami ir Europoje

Šiandien mažoje dalyje Europos valstybių oficialiai pradėta pardavinėti „iPhone“ telefonais. Naujausią „Apple“ gaminį, kuris sukėlė didelį susidomėjimą JAV savo įmantriu valdymu, nuo šiandienos galima oficialiai įsigyti Vokietijoje ir Didžiojoje Britanijoje.

Verta paminėti ir tai, kad Prancūzijoje šis gaminys pasirodys šį mėnesį ir ten bus galima įsigyti „oficialiai nulaužtą“ „iPhone“. Tiesa „Apple“ apsidraudė ir pradėjo riboti vienam žmogui parduodamų „iPhone“ vienetų kiekiu.

Šiuo metu „iPhone“ galima įsigyti už 400 Eurų, kas yra apie 1400 litų. Tiesa yra tam tikra problema, kuri negalios Prancūzijoje – perkant jį Vokietijoje reikia pasirašyti sutartį su „T-Mobile“, o Didžiojoje Britanijoje – su „O2“.

Tiesa, daugelis tikėjosi Europinėje „iPhone“ versijoje 3G ryšį, tačiau tai, bent jau šiuo metu, nematoma pas „iPhone“. Analitikai taip pat sako, kad Europoje nebus tokio populiarumo kaip, kad JAV, nes čia ir taip naudojami pakankamai išmanūs telefonai, kurie niekuo nenusileidžia „iPhone“. Kaip seksis „Apple“ telefonui Europoje parodys tik laikas, o norintys jo be sutarties turės vykti į Prancūziją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.