Į patentų karą prieš Apple kilo ir VIA

Manau ne vienam iš jūsų gana gerai žinoma mikroprocesorius gaminanti kompanija VIA nusprendė prisidėti prie Samsung ir paduoti Apple į teismą. VIA tai ir padarė bei teigia, jog JAV Apple produktai pažeidžia keletą kompanijos patentų.

VIA nori uždrausti Apple iPhone ir iPad nešiojamųjų įrenginių pardavimus JAV teritorijoje ir ieškinyje teismui rašo, jog Apple pažeidžia keletą patentų susijusiu su kompanijos mikroprocesorių intelektine nuosavybe, kas nėra leistina.

„Problema yra tame, jog mūsų mikroprocesorių intelektinė nuosavybė yra panaudota daugelyje šios kompanijos produktų, kaip kad išmaniuosiuose telefonuose, planšetiniuose kompiuteriuose, nešiojamuose grotuvuose ir kituose įrenginiuose.“, – rašo VIA savo skunde.

2 Komentarai

  1. nemesis parašė:

    Su tais patentais tai durna kažkokia sistema. Visų pirma kas čia per patentas: \"Paleisti programa paspaudžiant ant programos ikonos\"? Užpatentavai kažką, metus turi monopolį, o po to kas nori tas naudoja. Metai laiko daug. Visa tai skatintų ir naujovių ieškojimą ir nebūtų visokių tokių nesąmonių kaip dabar.

  2. newdiamond parašė:

    naujas biznis cia..gi…visi gauna darbo…kazkas patentus tvirtina..kazkas teismus uzima..kazkas gauna pinigus is patentu…

    na gi eilinis realus pasaulis..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.