iBuyPower pristato išvaizdžią žaidimų sistemą

Kompanija iBuyPower pristato naują ir gana įdomią žaidimų sistemą, kuri įsikuria naujajame Thermaltake Level 10 korpuse. Šį kartą iBuyerPower atlieka tik sistemos surinkimo vaidmenį, nes kompanija panaudoja mūsų minėtą įspūdingą ir novatorišką korpusą bei pasistengė, kad aparatinė įranga būtų kuo aukštesnės klasės.

iBuyPower kompiuteris iš tiesų stebina savo aparatine įranga, nes siūlo Intel Core i7 šeimos procesorius, aukščiausios klasės nVidia ar ATI vaizdo plokštes, kurias įkurdins Asus ar MSI pagrindinėse plokštėse grįstose Intel X58 lustu. Bazinis modelis, ar kitaip pigiausias, pasižymi Intel Core i7 920 centriniu procesoriumi, 6GB DDR3-1333 darbine atmintimi, nVidia GTX 285 vaizdo plokšte, 128GB Kingston SSDNow V serijos produktu ir priedo įprastu mechaniniu 1TB kietuoju disku. Už viską tektų sumokėti apie 2,5 tūkstančius JAV dolerių.

Pats brangiausias modelis turi kol kas galingiausią rinkoje Intel Core i7 975 centrinį procesorių, net tris nVidia GeForce GTX 285 vaizdo plokštes, taip pat MSI Eclipse SLI pagrindinę plokštę ir kitus aukštos klasės aspektus, nes kompiuterio kaina viršija 5 tūkstančius JAV dolerių. Tai tikrai paplonins bet kurio vartotojo kišenę. Daugiau apie kompiuterį galite sužinoti čia, o Thermaltake Level 10 visu gražumu apačioje:

7 Komentarai

  1. Unamed parašė:

    Toks afigienas PC ,o dirt 2 su dx11 neveza 😀 😀

  2. -NRJ- parašė:

    pasiskaityk info duota nuorodoi, gali pasikoreguoti komplektacija ir pliekt ta dirta su tuom dx11

  3. Unamed parašė:

    NRJ- \"ats brangiausias modelis turi kol kas galingiausią rinkoje Intel Core i7 975 centrinį procesorių, net tris nVidia GeForce GTX 285 vaizdo plokštes,\" silpnesnei komplektacijoje ,taip galima,bet geriasuioje ne.

  4. linas_mif parašė:

    kazi sita brangiausia ijungus sviesos neprigesta?:)

  5. suck4it parašė:

    Nzn nieko gero as cia nematau. Tokius vidurius ir pats gali susirinkt, o tas case tai man pasityciojimas kazkoks.. Rachitnas geda kam ir parodyt butu.

  6. Kiewliszki parašė:

    Che, o man kaip tik patinka. Geriau nei Antecas savo trijų (dabar jau ir 4) skaičiukų serijose įpisa daaaug coolerių, iš kurių pusė visiškai nenaudingi, bet elite \"geimeriams\" sueina, o forumuose tik ir matai \"mano, super hw masterio, svajonė išsipildė\". O paskui jau Cooler masteris, pamatęs, kad tokia nesąmonė sugeba pritraukti pirkėjus, pristato savo HAFus ar kažką panašaus. Čiia bent jau kažkas originalaus ir neitin orientuota į idiotus.

  7. Unamed parašė:

    Seip sitas korpusas tikrai geras,keisciau nors ir dabar i savo haf 922 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.