Įdomus GeForce 8800GT modelis iš Inno3D

Kam gerai žinoma, kam ne, bendrovė, kuri leidžia vaizdo plokštes, Inno3D pristatė ypač įdomų GeForce 8800GT modelį. O modelis įdomus tuo, kad turi neįprastą aušintuvą.

Inno3D i-Chill GeForce 8800 GT gali pasigirti turįs Arctic Cooling Accelero X1, kuris leido šio vaizdo posistemio dažnius pakelti iki 700/2000MHz, atitinkamai branduolio ir atminties. Pastarasis ne tik leidžia pasiekti tokius dažnius, tačiau įgaliną šį modelį išlaikyti visas i-Chill modelių savybes – mažą temperatūrą bei tylą. Be viso to, perkantys šį gaminį gaus ir trejų metų garantiją bei nemokamą žaidimą.

Inno3D ypač džiaugiasi šiuo modeliu. i-Chill 8800GT Accelero X1 puikiai sukombinuoja pasyvių ir aktyvų aušinimą, tai leidžia ne tik sumažinti vaizdo plokštės temperatūrą, kas leidžia pakelti vaizdo posistemio dažnius, tačiau ir sumažiną aušintuvo veikimo garsą. Taigi galime pasakyti tik tiek, kad pastarasis aušinimo būdas yra išties daug geresnis, nei, kad rekomenduojamas ir tai suteikia 8800GT modeliui savito žavesio, kurio neturi modeliai su rekomenduojamu aušinimu.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.