Įdomus Lenovo pultas-klaviatūra produktas

Priartėjus šventiniams malonumams bei visiems suskubus švęsti su savo šeimomis, kai kurie kompiuterių ir jų priedų gamintojai nemiegojo. Gerai žinomas nešiojamųjų kompiuterių gamintojas Lenovo tyliai pristatė gana įdomų prietaisą, kuris yra tarsi pultas, tarsi ir visavertė klaviatūra.

Delno dydžio prietaisas naudoja 2.4GHz ryšio technologiją ir gali su kompiuteriu bendrauti iki 10 metrų atstumu. Šiame pulte mes turime ne tik, kad įprastus „groti“, „stabdyti“, „pauzė“ ir kitus multimedijos mygtukus, tačiau ir visavertę QWERTY klaviatūrą. Prie viso šito pridėkime dar ir rodomąjį rutuliuką ir gausime visavertį bevielį pultą valdyti jūsų sistemai.

Lenovo jį jau pardavinėja savo internetinėje parduotuvėje ir už jį prašo 60 JAV dolerių bei šiam žaisliukui suteikia vienerių metų garantiją.


3 Komentarai

  1. ligonis parašė:

    labai naudingas dalykas turetu but. guli kur issidrebes ant kokio kreslo, ir nereikia tampytis milziniskos bevieles klaviaturos ar peles 😀

  2. andriuzas parašė:

    Fainas aparaciukas 🙂 Kur toki butu galima isgyti lietuvoje? 🙂

  3. ToBeX parašė:

    kazkaip jau labai panasiai gautusi kaip telefonas su bluetooth, kuri naudoju dazniausiai tik kai filma koki ziuri sustabdyt ar garsui reguliuot

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.