„In Win“ išleidžia mažylį 301

„In Win“ nusprendė sumažinti populiarumo nestokojantį 303-ąjį korpuso modelį pirkėjui pateikdami 301-ąjį mini „tower’į“, kuris paveldėjo didelę dalį didesnio modelio dizaino. Esminis skirtumas tas, kad naujiena yra kompaktiškesnė ir talpina nebe ATX, o maksimalaus mATX dydžio pagrindines plokštes.

Korpusas pagamintas iš tvirto 1,2 mm storio SECC plieno, turi 3 mm storio grūdinto stiklo langą ir I/O panelę su LED apšvietimu. „In Win 301“ matmenys siekia 365 (A) x 208 (P) x 370 (G) mm, jis turi keturis išplėtimo lizdus, priima 330 mm ilgio vaizdo plokštę, 158 mm CPU aušintuvą ir 160 mm ilgio maitinimo šaltinį, kuriam skirta atskira zona korpuso viršuje. Teikiantys pirmenybę įmantresniam aušinimui korpuso priekyje turi galimybę montuoti 240 mm radiatorių, o aušinimo galimybes pagerinti dvejais 120 mm ventiliatoriais korpuso apačioje ir vienu gale. Informacijos įrenginiams skirtas vienas 2,5/3,5″ lizdas ir dar du dedikuoti vien 2,5″ SSD kaupikliams. Itin ilgų grafikos spartintuvų stabilizavimui pirkėjas komplektacijoje ras reikiamą kronšteiną, taip pat turės galimybę susipažinti su atskiriamu kabelių permetimo dizainu.

„In Win“ leis rinktis iš dviejų spalvų: baltos bei juodos. Kaina kol kas neatskleidžiama, tačiau labai nemaža tikimybė, kad 301-asis kainuos mažiau nei 100 eurų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.