„Intel“ 18 branduolių procesorius bus išleidžiamas spalį

Pagaliau galutinai paaiškėjo kokia tvarka bus išleidžiami naujos X299 „Core-X“ procesoriai. Kaip žinojome anksčiau pirma pasirodys iki 10 branduolių turintys modeliai. Tai įvyks birželio 26 dieną. Tuo metu ir debiutuoja pati X299 platforma. Labiausiai nekantraujantys jau prieš savaitę galės užsisakyti geidžiamas naujas dalis.

Antra „Core-X“ banga bus rugpjūtį. Ją tiksliau galime pavadinti bangele, nes tada išvysime tik 12 branduolių „Skylake-X“ procesorių. Viskas įdomu pasidarys tik šių metų rudenį, jei tiksliau spalį. Tada bus galima įsigyti 14/16/18 branduolių „Core-X“ procesorius.

Kaip ir anksčiau konkrečių detalių apie labiausiai visus dominančius modelius „Intel“ neatskleidžia. Galime spėti, kad dar vyksta šių modelių dažnių derinimas.

12 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    nu tai tie TBD, matyt del to, kad ziuri as tas esamas socketas isves tuos planuojamus tdp

  2. AsPaulius parašė:

    Kainos silpniausių modelių visiškai neaiškios. Kokia prasmė iš i5 čia tikiuosi bent Intel pats žino. gal dar kam nors pasakys tyliai į ausį. O skirtumas tarp 369$ 389$ taip pat absurdo mugė. Gal taip specialiai įstumtas į blogą poziciją i7-7740X, kad pakeltų 7800X pardavimus. Kas ten žino. anyways, dabar visi laukia AMD atsako. Įdomu.

  3. Stipena parašė:

    Kokie dar atsakai jei tai yra intelio atsakas į AMD Threadripper…

  4. Alfas30 parašė:

    Nebus jokios konkurencijos tai LGA 2066 Socketas kuris pakeis senesne 2011 platforma.Kaip ir 2011 platforma jokios konkurencijos serverinėje rinkoje neturi 2011platforma nekonkuruoja nei su Raizenu nei su 115x platformom.Raizenas konkuruoja tik su intelio115x platformom. Tai kokia kaina intelis parašys naujajai platformai ir soketui 2066 tokia ir bus.

  5. IFeelYou parašė:

    8 branduolių Intel naujausias CPU entuziastų platformoje – 28 PCIe lanes (2 GPU kaip ir atkrenta), nėra RAID 1/5 palaikymo, Cashe dvigubai mažiau nei prieš tai buvusiuose. Idiotų kompanija ir tiek. Palauksim AMD kainų ir pirmyn ant Threadripper.

    • newdiamond parašė:

      kur tu tuos PCIe 28 tikiesi isnaudoti, galvoji reikia tavo gpu visu tu x16 ? nemanau….

      • IFeelYou parašė:

        2x PCIe x16 GPU, M2 SSD SSD x4 + Creative Sound Card x1 jau yra 39 PCIe. Tai su 28 PCIe CPU pasijungęs M2 ir Sound Cardą aš iš savo SLI sistemos turėsiu 8x/8x? Pasityčiojimas ir tiek. Tikrai ne tam perku entusiast grade CPU už tokias sumas, kad turėčiau save riboti. Nepriklausomai nuo to ar tai bus 1% ar 5%.
        O šiaip žaidimuose x8 vs x16 gali lemti iki 10 FPS, o benchmarkuose žymiai daugiau.

      • IFeelYou parašė:

        O labiausiai man nepatinka kad Intel visus durnais laiko. Maždaug nuleisim CPU kainas, bet ištikrųjų tai nieko mes nenuleisim, tiesiog padidinsim taktinius dažnius, užblokuosim RAID, nukirsim PCIe linijų, sumažinsim Cache lvl 3 dvigubai ir toliau mus pirkinės durneliai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.