„Intel“ atskleidė 11-os kartos grafiką – „Iris Plus“

„Computex“ parodos metu „Intel“ atskleidė savo naujos kartos grafiką, pavadinimu „Iris Plus“. Ši grafika yra esamų produktų evoliucija ir bandys kovoti su „nVidia“ diskrečiomis MX serijos vaizdo plokštėmis nešiojamuose kompiuteriuose. 11-os kartos grafiką rasime „Ice Lake“ procesoriuose, kurie bus plačiau žinomi kaip 10-os kartos „Core“ procesoriai.

11-os kartos grafika turės iki 1.12 TFLOPs išaugusią skaičiuojamąją galią ir tai galėsime vadinti pakankamai gera integruota grafika. Ši grafika susidės iš 64 vykdomųjų blokų, o dažnis bus 1.1 GHz. Branduolių kiekis yra 512. Dar viena svarbi naujovė ta, kad bus palaikoma VESA adaptyvaus sinchronizavimo technologija – mes ją geriau žinome tiesiog kaip „FreeSync“. Tai leis žaidimuose jausti didesnį sklandumą ir išvengti vaizdo plyšinėjimo. Tuo pačiu tai galbūt privers nešiojamų kompiuterių gamintojus montuoti „FreeSync“ ekranus net baziniuose modeliuose.

„Intel“ net pateikia skaidres kaip jų nauja grafika pasirodo žaidimuose. Aiškėja, kad turintys tokį grafikos sprendimą galės žaisti eSporto žaidimus, bet ne su aukštais nustatymais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.