„Intel“ atskleidė kiek spartos atima naujausi saugumo spragų pataisymai

„Intel“ jau pradėjo platinti pataisymus naujiems procesorių pažeidžiamumams taisyti. Šie pataisymai turės kažkiek įtakos ir spartai. Kai tik pradedame kalbėti apie spartos praradimus žmonės yra labai nepatenkinti, tad „Intel“ suskubo pateikti savo testus ir parodyti, kad spartos praradimai nėra dideli. Tiesa, „Intel“ testuoja tik kelis procesorius, o, be to, labai galingus. Su senesniais ir silpnesniais procesoriais situacija gali būti visai kitokia.

Kiek matome iš skaidrių vienuose testuose spartos praradimo net nėra, kitur prarandame vieną kitą procentą spartos, bet yra užduočių, kuriose sistemos sparta sulėtėja net 10 %.

Sulaukus nepriklausomų apžvalgų bus kur kas aiškiau, kiek sulėtėja procesoriai dėl pateiktų atnaujinimų, tad dabar dar tikrai sunku matyti realų vaizdą.

5 Komentarai

  1. Laimius parašė:

    Emm… O kuris cia pataisymas. Kiek girdejes buvau daugelis pazeidziamumu su HT susije buvo. O paskutiniu pazeidziamumu – 8, 9 serijos lyg or nepaveiktos buvo?

  2. BC00 parašė:

    Aš irgi nesuprantu, kam Intel rodo tą 9900K.

    • Knocknevis parašė:

      Anksčiau rašė, kad 8-os ir 9-os kartos CPU pataisymus jau turi ir jie integruoti techniniu lygiu. Senesnės kartos CPU pataisymus gaus atnaujinant operacinę sistemą arba BIOS.

    • Knocknevis parašė:

      Jeigu gerai supratau dauguma CPU paveikti, bet į naujausios kartos procesorius jau buvo idiegti pataisymai. Aišku intelis nieko nesakė nenorėdamas, kad kristų pardavimai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.