„Intel Comet Lake-H“ ir „nVidia GeForce Super“ nešiojamuose kompiuteriuose nuo balandžio 15 dienos

Pranešama, kad „Intel“ ir „nVidia“ balandžio 2 dieną atskleis savo naujus produktus nešiojamiems kompiuteriams. Realiai nešiojami kompiuteriai su „Intel Comet Lake-H“ procesoriais ir „nVidia GeForce Super“ vaizdo plokštėmis bus pradėti pardavinėti balandžio 15 dieną.

„Intel“ 10 kartos „Core“ procesorių šeima galingiems nešiojamiems kompiuteriams turi „Comet Lake-H“ kodinį pavadinimą. Iš viso tikimasi 5 procesorių modelių. Galingiausias iš jų bus „Core i9-10980HK“ su 8 branduoliais ir 16 gijų. Procesoriaus bazinis dažnis yra 2,4 GHz, bet turbo režimu galės pakilti iki 5,3 GHz. „Core i9-10980HK“ TDP reitingas prie bazinių dažnių yra 45 W. Visi 10 kartos mobilūs procesoriai turi HT technologiją.

Iš „nVidia“ turime sulaukti atnaujintų „Super“ serijos vaizdo plokščių nešiojamiems kompiuteriams. Apie jas gandai sklando jau kuris laikas. „nVidia“ iš viso siūlys 5 naujus grafikos procesorius. Žiūrint į sąrašą kiek keistai atrodo, kad GTX 1660 Super turi tik 4 GB atminties, kiti produktai atrodo kaip priklauso. Galingiausia „Super“ serijos vaizdo plokštė nešiojamuose kompiuteriuose bus RTX 2080 Super. Tokia vaizdo plokštė turės didesnį nei 150 W TDP reitingą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.